Tarih: 29.05.2023 23:33

Alparslan Büyük Selçuklu 57. Bölüm Full İzle! TRT 1 Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm izle! Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

TRT 1'in büyük ilgi gören dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu'nun heyecan dolu 57. bölümü ekranlara geldi. Dizinin bu bölümü, seyircilere birbirinden etkileyici sahneler sunarak izleyicileri büyüledi.

Önceki bölümde, Alparslan'ın Leon'un engellemelerine rağmen Ani seferine hazırlanması dikkat çekti. Ancak Alparslan, Merdan'ın ihanetini öğrenmesiyle zorlu bir durumla karşı karşıya kaldı. Merdan'ın hainliği karşısında kararını veren Alparslan, onun kaderine hükmedecekti. Peki, Alparslan Merdan'ı öldürecek mi yoksa sürgün edip ayağına dolanmasına izin vermeyecek mi?

Kardeş ve oğul arasındaki mücadelede nasıl bir taraf tutacak? Alparslan siyasetine devam ederek kardeşini mi destekleyecek yoksa oğlunu korumak için mi hareket edecek? Gürcistan krallığı tahtı üzerinde Bagrat'tan sonra Liparitler'in hak iddia ettiği bir durum ortaya çıktı. Ancak Alparslan, Gürcistan'ı kontrolü altına almak için Bagrat'ın kardeşi Dimitri'yi tahta oturtmayı planlıyor. Peki, Alparslan bu hedefini gerçekleştirebilecek mi ve Gürcistan'ın yeni kralı kim olacak? Büyük duvarın yıkılmasıyla şaşkınlık yaşayan Leon ise Ani'nin savunmasıyla ilgili başka planlar yapmaktadır, bunlardan en önemlisi ise Avar üzerine kurduğu tuzaktır.

Leon, Avar'ı mankurtlaştırarak onu Alparslan'ın üzerine salacak ve Avar'ın Alparslan'ı öldürmesini bekleyecektir. Peki, Avar Alparslan'ı öldürecek mi yoksa kendi gerçek kimliğine dönerek Leon'un oyununu bozacak mı? Öte yandan, seferiye içinde galeyana gelen Hristiyan halkı sakinleştirmek için Piskopos'un kendine gelmesini beklemektedir. Onun konuşması, halkın huzurunu sağlayabilecektir. Ancak seferiye, yeni bir oyunla karşı karşıya kalacak mı?

Alparslan: Büyük Selçuklu'nun 57. bölümü, seyircileri büyüleyen olay örgüsü ve etkileyici sahneleriyle dikkat çekti.

Alparslan Büyük Selçuklu Yeni Bölüm İzle

TRT 1'de 22 Mayıs günü yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin 57. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıdadır. (Son Bölüm) İşte dizi izle linki...

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 57. Bölüm Full İzle




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —