Tarih: 20.10.2022 16:41

Netflix Yeni Yerli Dizisi Sıcak Kafa'dan İlk Fragman Geldi!

Facebook Twitter Linked-in

Netflix’in distopik yerli dizisi 'Sıcak Kafa'dan ilk fragman yayımlandı. Sekiz bölümden oluşan dizi 2 Aralık'ta yayına giriyor.

Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan ve iletişim yoluyla zihinden zihine bulaşarak yayılan bir delilik salgınını konu alan dizinin yönetmen koltuğunda Mert Baykal oturuyor.

Sekiz bölümden oluşan ve distopik macera türündeki hikayenin başrollerini Osman Sonant'la Hazal Subaşı paylaşırken, onlara Haluk Bilginer, Şevket Çoruh, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Gonca Vuslateri, Özgür Emre Yıldırım, Zerrin Sümer, Yetkin Dikinciler, Erdem Akakçe, Şebnem Hassanisoughi, Hakan Gerçek, Cüneyt Uzunlar, Barış Yıldız, Furkan Kalabalık ve Arda Anarat eşlik edecek.

SICAK KAFA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Konuşmayla bulaşan ve 'abuklama' adı verilen bir tür delilik salgınının alt üst ettiği dünyada, bu hastalıktan gizemli bir şekilde kurtulmuş tek kişi, eski bir dilbilimci olan Murat Siyavuş'tur. Herkesten gizlediği bu durumun fark edildiğini ve arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul’un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan 'sıcak kafa'sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —