Tarih: 17.01.2023 14:03

Gelin görümceden şoke eden açıklama! Ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye gelen itiraf güven duygusunu yerle bir etti: "Eltimle görümcemle kocalarımızı.. "

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye'nin büyük bir kitlesi olan ünlü psikolog Esra Ezmeci, kaleme aldığı kitaplarla binlerce kişinin hayatına dokunuyor.Seminer ve TV programlarının yanı sıra yazdığı makalelerle bilgi ve birikimlerini vatandaşlara aktaran Ezmeci, sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor.

Sosyal medya uygulaması Instagram'da 5.5 milyondan fazla takipçisi olan Ezmeci, takipçilerine tavsiyeler veriyor.Özellikle kendisine yöneltilen soruları, Instagram hikayesinde paylaşan Ezmeci, şoke eden olayları da gün yüzüne çıkarıyor.

Bu kapsamda bir takipçisi Esra Ezmeci'ye, "Eltimle, görümcemle kocalarımızı aldattık. Erkek kardeşti. Görümcem söyleyeceğim diye tehdit ediyor" diye yazdı.

Yaşanan durumu yorumlayan Ezmeci şu ifadeleri kullanarak şu tavsiyeyi verdi:

"Sonuçta burada üçünüzün de hatası var. Sizin durumunuzu anlatırsa kendi de zor duruma düşer. Baştan hiç böyle bir hataya bulaşmamanız gerekirdi. En azından devam eden bir şey varsa da sonlandırın."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —