Tarih: 24.11.2022 15:57

Hadise – Ebru Gündeş – Reza Zarrab Olayı Bir Daha Patlak Verdi!

Facebook Twitter Linked-in

Bir süredir magazinin gündeminde yer alan Hadise, Ebru Gündeş ve Reza Zarrab olayı adeta yılan hikayesine döndü. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucuları olan Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali’den gelen iddiaların ardı arkası kesilmezken; o iddialara bugün bir yenisi daha eklendi! Peki, Hadise ile Reza Zarrab olayı ne? Reza Zarrab, Ebru Gündeş’i Hadise ile mi aldattı? Hadise hakkındaki iddialara ne dedi? İşte, detaylar…

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın evli olduğu dönemde Hadise ile bir aşk yaşadığını öne süren Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali’nin iddialarının ardından Hadise’den bir açıklama gelmiş ve ünlü popçu, hakkındaki iddialara sert çıkmıştı. Bu açıklamasının karşısında herhangi bir geri adım atmayan Seren Serengil, Hadise ile Reza Zarrab arasındaki mesajları yayınlanacağını açıklamıştı. Seren Serengil, mesajlardan önce başka bir kozu oynadı!

Seren Serengil’in ‘yasak aşk’ çıkışının ardından bir paylaşım gerçekleştiren Hadise, paylaşımının bir kısmında “Bu insanlara göre metres oldum, bu insanlara göre bel altı ne geliyorsa aklınıza çoğuna maruz kaldım. Bu insanlar tarafından bana tam bir buçuk yıldır şantaj yapılıyor. İnsan diyorum ama insanlığa sığacak bir şey değil bu yaptıkları. Ben onlara ait bir malzeme değilim, ben bir insanım. Özel hayatıma resmen tecavüz ediyor bu insanlar. Şantaj, tehdit… Ben Hadise'yim diye rahatlıkla bunu yapabileceklerini mi düşünüyorlar? Ben artık buradan tüm kadınlara, adalet bakanımıza, adalet sistemimize sesleniyorum.

Bu yapılan şantaj, tehdit resmen özel hayatıma tecavüz! Hiçbir kadın ünlü ya da ünsüz bu şekilde tehdit edilemez, hiç kimseye böyle bir şantaj yapılamaz. Bu tecavüzün durması için savaşacağım!” ifadelerini kullanarak, isim vermese de Seren Serengil’e gönderme yaptığını hissettirmişti. Seren Serengil, bu paylaşım sonrası ilk kozunu oynadı!

Bugün yayınlanan programda Ebru Gündeş ile Reza Zarrab davasından bir metin paylaşan Seren Serengil, “Dilekçede; ‘Davalı, taraf bakıcıya müvekkilimin de tanıdığı bir kadınla gönül ilişkisi yaşadığını itiraf etmiş. Bakıcı da bu durumu müvekkile iletmiştir. Müvekkil önceleri bu söylemlere itibar etmemiş ancak 2021 yılı şubat ayında Amerika'dan Türkiye'ye döndükten sonra birçok kişi tarafından aynı söylemler tekrarlanmış.

Hatta bu kadının davalı tarafın yanında uzun süreli kaldığı da söylenmiştir’ ifadeleri yer alıyor” dedi. Ardından iddialarına yenilerini ekleyen Seren Serengil, “Ebru Gündeş, Hadise olayını bilerek kızı için Reza Zarrab'ın yanına gitti. Döner dönmez de ihanetten emin olunca boşanma davasını açtı. Ebru Gündeş için üzgünüz. İhanete üzülürüm ama yakın arkadaş olması çok başka. Reza, Hadise'ye 'bıldırcın', Ebru'ya 'baykuş', Kaan Yıldırım'a da 'ayı' diye hitap ediyor” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —