Tarih: 16.11.2022 14:48

Sena Alkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, evli mi, Instagram hesabı ne?

Facebook Twitter Linked-in

TV haber sunucularından biri olan Sena Alkan haber sunumu ve ekran duruşuyla bir çok izleyicinin taktirini toplayarak Sosyal medyada Sena Alkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, evli mi Instagram hesabı ne? diye araştırmaya başladı. İşte Sena Alkan'ın hayat biyografisi.

SENA ALKAN AKTÜRK KİMDİR?

Sena Alkan Aktürk 5 Ekim 1990 yılında Sakarya'da dünyaya gelmiştir. Sena Alkan Aktürk Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili bölümünde eğitim aldı. Daha sonra eğitimini İngiltere'de devam ettirdi. Sena Alkan Aktürk İngilizce, Fransızca ve İtalyanca bilmektedir. Sena Alkan Aktürk 2013 yılında Daily Sabah gazetesinde muhabirlik ve seyahat sayfasında editörlük yaptı. Daha sonra ATV ve A Haber kanalında diplomasi muhabirliği yaptı. Sena Alkan Aktürk son olarak CNN Türk ekranlarına transfer olarak görev almaya başladı. Sena Alkan Aktürk eşi Avrupa Birliği Danışmanı Hüseyin Aktürk'tür.

Sena Alkan Aktürk 2013 yılında Daily Sabah gazetesinde muhabirlik ve seyahat sayfasında editörlük yaptı. Daha sonra ATV ve A Haber kanalında diplomasi muhabirliği yaptı. Sena Alkan Aktürk daha sonra CNN Türk ekranlarına transfer olarak en son olarak Haber Türk'te görev almaya başladı

SENA ALKAN AKTÜRK INSTAGRAM HESABI

Sena Alkan Aktürk Instagram hesabı "alkansena" 13 bin takipçisi bulunuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —