Tarih: 01.01.2016 00:00

How I Meet Your Mother 1. Sezon Konusu Ne? HIMYM 1. Sezon Bölüm Bölüm Konusu!

Facebook Twitter Linked-in

How I Met Your Mother, yayınlandığı dönemde en çok ses getiren ve sevilen dizilerden biridir. Durum komedisi türünde yüksek beğeni toplayan How I Met Your Mother, eğlenceli diyaloglara sahip, izlerken keyif alacağınız bir dizi. Komedi dizilerini seviyorsanız kesinlikle şans vermeniz gereken bir dizi olarak listenize almanızı öneririz.

1. Sezon 1. Bölüm

2030 yılında Ted çocuklarına, ev arkadaşları Lilly ve Marshall’ın nişanlandığı sırada Barney ile barda takılırken Robin’i ilk kez gördüğü ve çıktığı zamanı anlatır.

1. Sezon 2. Bölüm

Ted, Robin’i tekrar görebilmek için partiler verir ve Robin sonunda gelir. Çatıda onunla öpüşürler ama Robin Ted’in aşkına karşılık vermez.

1. Sezon 3. Bölüm

Barney, Ted’i havaalanında kız tavlamaya götürür ve iki kızın peşinden uçağa binerler ama sevgilileri olduğu anlaşılır. Havaalanı güvenliği bıraktıkları bavullar için onları yakalar ama bırakır. Robin ile bara giden Lilly ise birilerinin ona da asılmasını bekler.

1. Sezon 4. Bölüm

Ted, 3 yıl önce doğum gününde telesekreterine bıraktığı mesajla ayrıldığı Natalie ile yeniden görüşür ve doğum gününde yeniden ayrılınca dayak yer. Robin, Barney’in iddiası için yayında anlamsız şeyler söyler.

1. Sezon 5. Bölüm

Robin, Barney ve Ted’i gece kulübüne sokar. Ted, ortamdan sıkılırken, Barney’in seksice dans ettiği kız kuzeni çıkar. Evde ağırladıkları Lilly’nin sıkıcı arkadaşlarından sıkılan Marshall kulübe kaçar, Lilly de onu takip eder.

1. Sezon 6. Bölüm

Ted çatıdaki partide 4 yıl önce gördüğü bal kabağı kostümündeki kızı bekler. Robin ise, papağan ile korsan kılığındaki Lilly ve Marshall ile barda takılırken sevgilisinden ayrılır.

1. Sezon 7. Bölüm

Marshall ve Lilly evlerinde fare-böcek karışımı bir yaratık olduğunu görürler. Ted, bir çöpçatanlık firmasına kaydolur ve onunla uyuşan ama evlenmek üzere olan doktorla görüşmeye gider.

1. Sezon 8. Bölüm

Lilly, Ted ve Marshall’ın yanına taşınınca, Ted tedirgin olur ve Marshall ile daireyi ilerde kimin alacağını tartışırlar. Barney, kötü giden buluşmalardan kaçmak için uyguladığı yasadan bahseder.

1. Sezon 9. Bölüm

Lilly, Marshall ile ailesine şükran günü yemeği için gider. Ailesinin ona baskı yaptığını hissedince kaçar. Ted ve Robin gönüllü yemek servisi yapmak için gittikleri aşevinde kamu hizmeti yapan Barney’e rastlarlar.

1. Sezon 10. Bölüm

Barney, Ted’i sarhoş edince Ted, Robin’i arayıp durur. Uyandığında ise barda tanıştığı bir kızla yattığını görür.

1. Sezon 11. Bölüm

Ted yeni yılı arkadaşlarıyla kutlamak için bir limuzin kiralar. Gidecekleri partilere gidemeseler de yeniyılı limuzinde kutlarlar. Gece yarısı Robin Ted’i öper.

1. Sezon 12. Bölüm

Ted, Robin’e arkadaşlarının düğününde ona eşlik etmesini ister ama gelinden ismini yazdırmadığını öğrenir. Bunu damattan telafi etmesini isteyince çift ayrılır. Ted damadı ikna eder. Düğün günü Robin’in işi çıkar.

 

1. Sezon 13. Bölüm

Ted düğünde gördüğü Victoria ile yakınlaşır ve ayrılırlar. Ted onun kim olduğunu araştırırken, Robin’in düğüne geldiği ve onları görüp ağladığı anlaşılır. Ted, Victoria’ı pastacıda bulur ve öpüşürler.

1. Sezon 14. Bölüm

Ted ve Victoria sonunda birlikte olmak için boş olduğunu düşündükleri eve giderler. Onları gören Lilly ve Marshall ise banyoya gizlenirler. Robin, Barney’in kız tavlamasına eşlik eder.

1. Sezon 15. Bölüm

Arkadaşlar, Barney’in hippi olduğu dönemde aşık olduğu Shannon için yazdığı şarkının kasetini izlerler. Barney onların utanç hikayeleri karşılığında, Shannon’un onu takım elbiseli bir adam için terkettiğini ve şimdiki haline gelmesini sağladığını, yıllar sonra onu ayrılmış görüp yattığını anlatır.

1. Sezon 16. Bölüm

Victoria, eğitim için Almanya’da burs kazanır. Ted ile gidip gitmeme konusunu düşünür. Ted kalmasını ister ama sonunda gider. Barney, Marshall’ı şirketine almak ister. Lilly denediği pahalı bir gelinliği mahveder.

1. Sezon 17. Bölüm

Marshall, Barney’in şirketindeki adamlara ayak uydurmaya çalışır. Ted’in, Victoria ile uzaktan ilişkisi iyi gitmemektedir.

1. Sezon 18. Bölüm

Robin, Victoria’dan telefon bekleyen Ted’i gece arayarak gelmesini ister. Ted, Lilly’den Robin’in onu sevdiğini öğrenince giderek Victoria ile ayrıldıklarını söyler. İkili yakınlaşmaya başlamışken Victoria arar ve Robin telefonu açar. Ted evine dönerken, Victoria ile ayrılır.

1. Sezon 19. Bölüm

Ödül gecesine gidecek Ted için Barney bir fahişe ayarlar. Robin ise iş arkadaşıyla gelir. Ted ile birbirlerini kıskandırırlar. Ted, kadınla fahişe olduğu için yatmak istemez ama kadının avukat asistanı olduğu anlaşılır.

1. Sezon 20. Bölüm

Lilly ve Robin düğünlerinde çalacak müzik grubunu ayarlamak için kavalye bulup gençlerin balosuna girerler. Maskot kostümlü Barney ile Ted ve Marshall onlara katılır.

1. Sezon 21. Bölüm

Ted, çöpçatanlık firmasının bulduğu ruh eşi ile buluşmak üzereyken yolda kalan Lilly onu arar. Ted ona yardıma gider ve Lilly ayrılınca Ted onu alması için Robin’i arar. Onu gördükten sonra randevudan vazgeçer.

1. Sezon 22. Bölüm

 Ted, Robin’in evinde ona seranat yapar ama istediği cevabı alamaz. İşin peşini bırakmaz ve sonunda Robin ile birlikte olurlar. Lilly sanat kursu için şehirden ayrılınca Marshall yıkılır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —