Tarih: 03.01.2023 12:37

Müge Anlı Sinan Sardoğan Kimdir? Sinan Sardoğan Olayı Nedir? Arife Gökçe Olayı Nedir?

Facebook Twitter Linked-in

Müge Anlı Sinan Sardoğan kimdir? Sinan Sardoğan olayı nedir? Arfie Gökçe olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Sinan Sardoğan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Müge Anlı Sinan Sardoğan kimdir? Sinan Sardoğan olayı nedir? Arfie Gökçe olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

Müge Anlı Sinan Sardoğan kimdir? Sinan Sardoğan olayı nedir? Arfie Gökçe olayı nedir?

Müge Anlı Sinan Sardoğan kimdir? Sinan Sardoğan olayı nedir? Arfie Gökçe olayı nedir? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Arife Gökçe'nin kaybolması vakasında ortaya çıkan gerçekler şoke etmeye devam ediyor. Sinan Sardoğan'ın yaşlı kadınlara olan takıntılı, ve saldırgan halleriyle ilgili hemen her bölüm ortaya çıkan gerçekler şoke etmeye devam ediyor. 

Sinan Sardoğan Arife Gökçe'nin evinin önüne gittikten sonra ne oldu?

Sinan Sardoğan'ın yaptığı açıklamalarda Arife Gökçe'yi daha önce Arife Gökçe'nin kardeşi Halime ile birlikte kafasına taktığı ortaya çıkarken, her iki kadına da cinsel içerikli mesajlar atıp, taciz ettiği ve sonrasında takip ettiği ortaya çıktı. Olay günü Arife Gökçe'yi cep telefonu ile arayıp evin önüne çağırdığını söyleyen Sinan Sardoğan bu telefonu "Özür dilemek" için açtığını iddia etti. 

Sinan Sardoğan en az 10 aileyi yerinden yurdundan etti!

Arife Gökçe'nin olayı işlenmeye devam ederken, Sinan Sardoğan ile ilgili her bölüm yeni gerçekler ortaya çıkmaya devam ediyor. Sinan Sardoğan'ın Arife Gökçe'den önce başka yaşlı kadınlara da kafayı taktığı, taciz ettiği ve cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı. Sinan Sardoğan'ın daha önce İstanbul'da da birçok kadını taciz ettiği, cinsel içerikli mesajlar attığı, kendisine karşılık verildiği zaman da takip edip kadınların kafalarına taş ile saldırdığı ortaya çıktı. Sinan Sardoğan'ın takıntılı halleri yüzünden bir çok ailenin Tokat'tan ayrılarak başka şehirlere taşındıkları ortaya çıktı. 

Sinan Sardoğan'ın tacizden poliste en az 9 dosyası bulunuyor!

Sinan Sardoğan'ın daha önce yaptığı takıntılı hareketler sonrası yapılan şikayetlerle savcılıkta ve poliste 9 tane dosyası olduğu ortaya çıktı. Daha önce taciz ve cinsel saldırıdan hapis cezası aldığı da ortaya çıktı. 

Arife Gökçe'nin kaybolduğu gün neler yaşandı?

Sinan Sardoğan'ın Arife Gökçe'nin kaybolduğu gün eşine ile 2 kere konuştuğu ve 10 tane de mesaj attığı ortaya çıktı. Müge Anlı yaptığı açıklamada "Neden mesaj attın?" şeklinde soru yöneltirken Sinan Sardoğan içinde küfürler içeren bir mesaj attığını söyledi. Sinan Sardoğan yaptığı açıklamada önce Fikri Bey'i aradığını söylerken, sonrasında telefonu açılmayınca sinirlenerek mesaj attığını söyledi. Sonrasında özür dileyeceği Fikri Bey'den özür dileyecekken, sinirlenerek küfür ettiğini itiraf etti. Sonrasında bu sinirle Arife Gökçe'yi aradığını söylerken, Arife Gökçe'nin de telefonu açmadığını söyledi. 

Sinan Sardoğan Fikri Bey'in kendisine sürekli hızar sesi dinlettiği için sinirlendiğini, ve defalarca kez küfrettiğini söyledi. 

Arife Gökçe'nin oğlu Tufan ile eşi Fikri Bey Sinan Sardoğan'ın tahrik edici sözleri karşısında sinirlerine hakim olamazken "Sen bu aileye neden bu kadar kinlendin?" şeklinde Sardoğan'a soru yönelttiler. Bunun üzerine "Bana ayıp taktınız" şeklinde ifade etti. Sonrasında Tufan Bey yaptığı açıklamada "Sen kendin insanları rahatsız ettiğin için ayıp takmış olabilirler mi? Ayrıca seni uyarmışlar bak kendine çeki düzen ver diye. Ayıp takmamışlar sana" ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —