Tarih: 02.02.2023 14:14

Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı! Babası için söyledikleri herkesin kanını dondurdu: Annemin yeğeniyle birlikte...

Facebook Twitter Linked-in

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını cevaplamaya devam ediyor. Instagram hesabından sık sık soru-cevap etkinliği düzenleyen Esra Ezmeci, takipçisinden gelen itirafla küçük dilini yuttu. Babam, annemin yeğeniyle birlikte... Görenlerin ağzı açık kaldı. Ünlü psikologtan cevap gecikmedi. Bakın Esra Ezmeci'ye nasıl bir itiraf gelmiş?

Televizyonda yayınlanan programının kapatılmasının ardından sosyal medyayo aktif olarak kullanmaya başlayan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor.

GELEN İTİRAFLA HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Dün akşam Instagram hesabından yeni bir soru-cevap etkinliği düzenleyen Esra Ezmeci, bir sosyal medya kullanıcısından gelen itirafla şoke oldu. Görenlerin nutku tutuldu.

BABAMIN ANNEMİN YEĞENİYLE...

Esra Ezmeci'nin soru-cevap etkinliğine katılan bir kişi, 'Babamın annemin yeğeniyle ilişkisi var. Anneme söylemeli miyim? Söylemezsem anneme haksızlık etmiş olur muyum?' sorusunu sordu.

Gelen soruyla şoka giren Esra Ezmeci, takipçisinin sorusunu cevapsız bırakmadı. Olanların zor bir durum olduğunu ifade eden Ezmeci, takipçisinin bu durumu annesine doğru bir dille açıklaması gerektiğini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —