Tarih: 08.09.2022 18:20

Kucoin’den Nasıl Kripto Para Alınır?

Facebook Twitter Linked-in

Kripto para yatırımı, yüksek getiri oranları ve yenilikçi teknolojilere yatırım yapma olanağı vermesi ile birçok yatırımcının tercihi konumunda. Bununla birlikte, kripto para yatırımı yapmak isteyen yatırımcıların ilk tercih ettiği adreslerden biri Kucoin. 2017 yılında kurulmuş borsa, sunduğu gelişmiş özelliklerle birçok yatırımcının hesap oluşturduğu ve alım satım yaptığı bir platform.

 

Kucoin’in en iyi yanlarından biri, 600’den fazla coin’i listelemesi. Birçok borsada yer almayan kripto paralar, Kucoin’de 1000’den fazla işlem çiftinde sunulmakta. Bu durum, özellikle GEM coin’lere, yani ciddi yükseliş potansiyeli barındıran yenilikçi projelere yatırım yapmak isteyenler için Kucoin’i ön plana çıkarıyor.

Kucoin hangi özellikleri sunuyor?

Bitcoin borsası Kucoin, yüksek sayıda altcoin’i listelemesine ek olarak, farklı avantajlar da barındırıyor. Borsanın düşük işlem ücretleri bu anlamda dikkat çekici. Yüzde 0,1’lik alım satım komisyon oranı ile Kucoin, borsalar içinde en uygun komisyonla kripto para yatırımının yapılabileceği platform olarak öne çıkıyor. Borsanın sağladığı bu avantaj, hem spot hem de vadeli işlem piyasasında yüksek hacme sahip yatırımcıların Kucoin’i tercih etme nedenlerinden biri.

 

Borsada, yerel token olarak kullanılan Kucoin token (KCS) ise farklı olanaklar sunuyor. KCS coin sahipleri, borsada işlem ücretlerinde yüzde 80’lik indirim alabiliyor. Ancak KCS’nin, BNB ya da FTT gibi diğer borsa coin’lerinden önemli bir farkı var. O da, hisse senedi mantığı ile çalışması ve borsanın elde ettiği kârlardan düzenli olarak gelir elde etme şansı sunması. Kucoin, işlem komisyonlarından elde ettiği geliri, Kucoin token sahiplerine dağıtıyor.

 

Güvenlik standartlarının oldukça gelişmiş olduğu Kucoin’de, güvenlik altyapısı siber saldırılara karşı güçlü bir şekilde inşa edilmiş durumda. Buna ek olarak, KYC doğrulaması, 2FA gibi bireysel güvenlik adımları da Kucoin’de kullanılıyor. Dileyen yatırımcılar ise Trading şifresi belirleyen ek önlem alabiliyor. Borsanın sigorta güvence fonu, olası bir siber saldırı durumunda fonların kaybolması ihtimaline karşı, yatırımcıları koruyor. Bu nedenle Kucoin hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıların tercihi konumunda.

 

Kripto para yatırımında deneyimli olmayan yatırımcılar için, Trading Bot, yani ticaret botu Kucoin’in diğer özellikleri içinde yer alıyor. Bir bota, belli parametreler girildikten sonra Kucoin’de otomatik alım satım talimatları verilebiliyor. Fiyat tahmini analizi yapan botlar, siz uyurken bile alım satım emirlerini vererek para kazandırmayı sağlıyor.

Kucoin’de kripto para nasıl alınır?

İşlem hacmi yüksekliği bakımından, dünyanın en büyük 5 borsası içinde yer alan Kucoin, 600’den fazla coin’i listelemesi ile birçok yatırımcının dikkatini çeken bir borsa. Kucoin’de yapılan işlemler, hem cevher olarak adlandırılan GEM coin’lerden satın alma şansı sunuyor, hem de düşük işlem komisyonu ile kripto alma fırsatı barındırıyor. Kucoin’de kripto para nasıl alınır diyenler, aşağıdaki adımları takip etmeli:

Hesap açın

Kucoin’de, masaüstü ve mobil web’in yanı sıra, mobil uygulama üzerinden hesap oluşturmak kripto para yatırımının ilk adımı. Hesap açma sürecinde izlenecek adımlar şu şekilde:

 

 

Kucoin’de hesap açma işlemi sadece birkaç dakika süren pratik bir işlemdir. Bir sonraki adımda ise hesap güvenliği ile ilgili temel aksiyonların alınması önemli.

2FA ve diğer hesap güvenliği işlemlerini tamamlayın

Kucoin’de hesap açtıktan sonra, bir sonraki adımda iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) işlemi yapılmalı. Bu işlem için aşağıdaki adımları takip edin:

 

 

2FA uygulamasını etkinleştirmek, hesap güvenliği açısından oldukça önemli. Bu doğrulama işleminin ardından, çok daha güvenli bir şekilde işlem yapabilirsiniz.

Hesabınıza para yatırın

Borsada kripto almak için, bir sonraki adım hesaba para yatırmak. Bunun için aşağıdaki işlemleri takip edin:

 

Kripto para satın alın

Para yatırma işleminin sona ermesiyle birlikte, dilediğiniz kripto parayı satın alabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları takip edin:

 

 

Emriniz işlendikten ve karşılandıktan sonra, kripto para hesabınıza anında gelecektir. Cüzdan adresiniz üzerinde, kripto parayı dilerseniz stake için kullanabilir, dilerseniz HODL modeli ile uzun vadeli yatırım için saklayabilirsiniz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —