Tarih: 27.11.2022 21:54

Behzat Ç. Dizisi Ne zaman başlıyor 2022? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi Hangi Kanalda, Nerede Yayınlanacak? İşte Behzat Ç. İlk Fragmanı ve Oyuncu Kadrosu...

Facebook Twitter Linked-in

Ekranların fenomen yapımı olan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin devamı niteliğinde çekilen ve önümüzdeki günlerde seyirci karşısına çıkması beklenen Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Sadece 10 bölümden oluşacağı öğrenilen Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi, şimdilerde efsane oyuncu kadrosu ile dikkat çekmeye başladı. Peki Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi ne zaman başlayacak? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi nereden yayınlanacak? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi oyuncuları kimler? İşte, detaylar…

Bir döneme damgasını vuran Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi isimli dizi, 2010 yılında seyirci karşısına çıkmaya başlamış ve seyircisinden tam not alarak üç sezon boyunca sürmüştü. 2013 yılında ekranlardan ayrılan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi, seyircisinin ısrarı üzerine BluTV ile bir anlaşma yapmış ve dördüncü sezonunu da çekmişti. Ancak, devam etmesi beklenen Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi, dördüncü sezonundan sonra seyirci karşısına çıkmama kararı almıştı. Bu kararı değiştiren Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi, yeni sezon hikayesini duyurdu!

Bir dönemin furyası Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin devamı niteliğinde çekilen Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi, ilk tanıtım fragmanını geçtiğimiz günlerde yayınlamıştı. Bu kez ikinci bir fragman yayınlayan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi, 6 Aralık 2022 tarihinde BluTv’den yayınlanacağını resmen ilan etti.

Ortak Yapım’ın imzasını taşıyan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinin senaryosunu Ercan Uğur kaleme alırken; yönetmenliğini üstlenen isim ise Devrim Yalçın oldu. Sadece 10 bölüm olarak seyirci ile buluşacağı öğrenilen Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinin oyuncu kadrosu ise, inanılmaz bir ses getirdi!

Usta isim Erdal Beşikçioğlu’nun yine Behzat Ç. karakteriyle seyirci karşısına çıkacağı Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacak olan isimlerin ise, yayınlanan fragman sonrasında; İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu isimleri olduğu netleşti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —