Tarih: 02.04.2023 20:00

Ak Parti'nin Rize Milletvekili adayları kimler olacak?

Facebook Twitter Linked-in

Rize milletvekili aday adayları arasında oldukça geniş bir liste bulunuyor. Ahmet Türk, Ayten Aydın, Bahattin Albayrak, Emine Karali, Enes Baş, Hakan Gültekin, Harun Mertoğlu, İbrahim Biberoğlu, İbrahim Türüt, İshak Alim, İsmail Hakkı Yenilmez, Kasım Kutlu, Kemal Şamlıoğlu, Levent Karahan, Mehmet Hüsrev, Melahat Furtuna, Murat Sadettin Türüt, Nuran Alim, Osman Aşkın Bak, Selim Beşikçi, Sema Yağcıtekin, Seyyit Ahmet Seven, Tarık Ziyad Büyükbaş, Yasemin Gültekin Ayaz, Yasemin Suyabatmaz ve Yılmaz Katmer gibi birçok isim başvuruda bulunmuş durumda.

Ancak, adayların net olarak kimler olduğu ve hangi isimlerin seçileceği henüz belli değil. Ancak, bazı isimlerin aday olabileceği yönünde söylentiler var. Bu isimler arasında İbrahim Türüt, Hakan Gültekin, Kemal Şamlıoğlu ve eski il başkanı İshak Alim gibi kuvvetli isimler bulunuyor.

AK Parti'nin Rize milletvekili adaylarını belirlemesi için önümüzdeki günlerde yapacağı değerlendirmeler sonucunda net bir liste oluşacaktır. Sizleri gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —