Tarih: 19.12.2022 00:51

Alişan koronadan ölen kardeşini unutamıyor! İşte yeni paylaşımı

Facebook Twitter Linked-in

Şarkıcı Alişan ağabeyi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Hem ekonomik olarak zor günler geçiren hem kardeş acısı dinmeyen Alişan, sosyal medya hesabından Selçuk Tektaş'la birlikte çektirdikleri eski bir fotoğrafı paylaştı. İşte ayrıntıları...

Ünlü şarkıcı fotoğrafın altındaki mesajında "Bir sene daha bitecek sensiz. Alışmadım, alışamıyorum" dedi.  Ünlü şarkıcı Alişan'ın ağabeyi ve aynı zamanda menajeri Selçuk Tektaş, 21 Temmuz'da yakalandığı koronavirüs nedeniyle yenilmişti. Kardeş acısı yaşayan Alişan, ardından ikinci kez ölüm haberi ile yıkılmıştı.

Alişan'ın kuzeni olan Ozan Ebcin de ağabeyi Tektaş'tan sekiz gün sonra ölmüştü. Kardeşinin ölümüyle yıkılan Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın iki çocuğu ve eşi Merve Tektaş'a sahip çıkmıştı.

Alişan, kardeşini toprağa verdikten sonra şöyle bir mesaj paylaşmıştı:

"Abim bizi öksüz bıraktım gittin..Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin... Ben şimdi sensiz ne yapacağım... Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi...Allah'ım seni bizden daha çok istedi, yanına aldı... 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı... Şimdi 4 çocuğum var artık... Sen rahat uyu Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve’m bana emanet... Seni çok seviyorum abim... Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim... Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk’um... Seni çok seviyorum Allah’ım mekanını cennet eylesin inşallah..."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —