Tarih: 27.04.2023 12:35

Valorant Arcade Set Koleksiyonu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Facebook Twitter Linked-in

 

2022 yılında Valorant oyuncularının aklını karıştıran soruların başında "Valorant Arcade Set Koleksiyonu Kaç VP ile?" sorusu geliyor. Bu sorunun cevabı ise hem VP hem de TL cinsinden veriliyor. Riot Games tarafından geliştirilen ve günümüzün en popüler FPS oyunlarından biri olan Valorant'ta, oyuncuların oyun içindeki dengeyi bozmayacak şekilde silah skinleri satın alabilmesi mümkün. Ancak, her zaman olduğu gibi özel setler oyuncuların merakını çekiyor. Son güncellemeyle birlikte, Özel Harekat seti Valorant mağazasına eklenerek, oyuncuların ilgisini çekmeye başladı. Biz de bu makalede Valorant Arcade Set Koleksiyonu hakkında güncel detayları sizlerle paylaşacağız.

Valorant Arcade Set Koleksiyonu, Valorant oyununda bulunan özel bir silah görünüm setidir. Oyun mağazasındaki silah ve yakın dövüş kaplamaları iki bölümde yer alır: Vitrin ve Teklifler. Vitrin kısmı iki haftada bir, Teklifler kısmı ise 2-3 günde bir değişir. Bu setler için kullanabileceğiniz para birimi ise VALORANT Puanları ya da kısaca VP'dir. VP, gerçek para kullanarak satın alınabilir.

Mağaza'daki ürünleri satın almak için VP'leri kullanabilirsiniz. Mağaza görünümü, vitrindeki ürünlere bağlı olarak rotasyona girer. Bir seti tamamlamak istiyorsanız, koleksiyonlar haftalık olarak rotasyona girer. Tekil kaplamalar ise 24 saatte bir rotasyona girer, yani bir ürünü beğenirseniz hemen satın almanızı öneririz. Bu şekilde, rotasyona tekrar girip girmeyeceğinin garantisi olmadığı için fırsatı kaçırmamış olursunuz.

Valorant Arcade Set Koleksiyonu Fiyatı ve VP Miktarı

Valorant Arcade Set Koleksiyonu, oyuncuların seçtiği ödeme yöntemine bağlı olarak farklı fiyatlarla satın alınabilir. Ancak, genellikle toplu satın alımlarda daha uygun fiyatlar sunulur. Eğer set içerisindeki tüm silah skinlerine değil de yalnızca beğendiğiniz bir skini almak istiyorsanız, fiyatlar şöyledir: Valorant Arcade Set Koleksiyonu'nun özel bir silah skin seti olan Özel Harekat Seti, 7.100 VP ile mağazadaki vitrinde satışa sunulmuştur.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —