Tarih: 25.10.2023 20:55

İşte KRT TV'nin yeni sahibi! Ünlü siyasetçinin oğlu yarın imzaları atıyor: Büyük sürpriz

Facebook Twitter Linked-in

KRT TV, CHP'ye yakınlığı ile bilinen bir televizyon kanalı olarak tanınıyordu. Ancak son dönemde kanalın sahibi ve yöneticileriyle ilgili önemli bir değişim yaşandı.

KANALIN YENİ SAHİBİ EMİR SARIGÜL

Edinilen bilgilere göre, KRT TV'nin sahibi artık CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül oldu. Kanalın satışına dair resmi imzalar yarın atılacak.

TALİMATI KILIÇDAROĞLU VERMİŞ


KRT TV'nin bu satış işleminin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "talimatı" doğrultusunda gerçekleştiği konuşuluyor. İddiaya göre, Kılıçdaroğlu, Sarıgül'e, Halk TV'deki tartışmaların KRT TV'de tekrarlanmasını engellemek amacıyla kanalı devretmesi talimatı verdi. Sarıgül, seçim dönemi ve sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun özel kurmay ekibi içinde önemli bir isim haline gelmişti.

 

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÜNDEMDE

Ayrıca Emir Sarıgül'ün Şişli Belediye Başkanlığı adaylığı da gündemdeydi. Babası Mustafa Sarıgül, 1999'dan 2014'e kadar Şişli Belediye Başkanlığı görevini yürütmüştü. 2014 yerel seçimlerinde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yarışan Mustafa Sarıgül, bu seçimde AK Parti adayı Kadir Topbaş'a karşı kaybetmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —