Tarih: 09.12.2023 20:30

Kardeşlerim 108. bölüm full izle tek parça! Kardeşlerim 108. son bölüm izle (Youtube, atv)

Facebook Twitter Linked-in

Kardeşlerim 108. bölüm izleyenleriyle buluştu. Yeni sezonda da seyirci tarafından takip edilen dizinin yeni bölümünde Ömer kurtulacak mı? Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan kardeşlerin kalplere dokunan sıcacık hikâyesini anlatan "Kardeşlerim" yeni bölümüyle Cumartesi akşamları atv'de ekranlara geliyor. İşte izleyemeyenler veya kaçıranlar için Kardeşlerim 108. bölüm full izleme bağlantısı..

Kardeşlerim dizisi 108. bölümüyle ekrana geldi. Atv'nin dram türündeki dizisi Kardeşlerim 108. bölümde Ömer, ölümcül bir tehlikeyle karşı karşıyayken, Şevvallerin kapısını çalan sürpriz isim, Yılmaz ailesini şaşkınlığa uğratır. Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak'ın yer aldığı Kardeşlerim 108. bölümü full izleme linki haberimizde yer alıyor. Kardeşlerim son bölüm izle (Youtube, atv)

KARDEŞLERİM 108. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA ATV


"Yarından bir şeyler beklemekle geçiyor ömrümüz..."

KARDEŞLERİM 108. BÖLÜM İZLE YOUTUBE


Kardeşlerim, yeni bölümleriyle Cumartesi akşamları atv'de!
 

KARDEŞLERİM 108. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim 108. bölümde Ömer, ölümcül bir tehlikeyle karşı karşıyayken, Şevvallerin kapısını çalan sürpriz isim, Yılmaz ailesini şaşkınlığa uğratır.


Fatma ile Şengül'ün kulüpte, ortalığı birbirine katan tartışmaları, Yaman için bardağı taşıran son damla olur.

Eren kuzenler ve dostları, Burak Müdür'ü okuldaki işine geri döndürebilmek için harekete geçerlerken, Elif'in gönlünü kazanmak için çaba sarf eden Oğulcan, romantik hamlelerine pes etmeden devam eder.

Süreyya ile Yaman, ilişkileriyle ilgili, Akif'in de kayıtsız kalamayacağı önemli bir adım atarlar.

Sokakta buldukları koltuğu evlerine getiren Fatma ve Oğulcan ise; hiç beklemedikleri, onları şoke eden bir durumla karşılaşırlar.

KARDEŞLERİM OYUNCULARI KİMLERDİR?

Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Nihal Büyükağaç (Şevval) ve Emre Karayel (Yaman) ve Ayşe Kökçü (Fatma).




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —