Tarih: 17.06.2023 11:47

İzmir Urla'da Pansiyonda Kabloyla Boğularak Öldürülen Genç Kadın

Facebook Twitter Linked-in

İzmir'in Urla ilçesindeki bir pansiyonda üç gün boyunca konaklayan 21 yaşındaki bir genç kadının kabloyla boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Gencin eşi ise olaydan sonra ortadan kayboldu. Olay, bugün akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi'ndeki bir pansiyonda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Dudu Yılmaz (21) ve eşi R.Y. (26) adlı genç çiftin konakladığı odaya gelen görevliler, cevap alamayınca durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

Polis ekipleri olay yerine gelerek odaya girdiklerinde, Dudu Yılmaz'ın hareketsiz bir şekilde yerde yatarken boynuna kablo bağlı olduğunu fark etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemenin ardından Yılmaz'ın cenazesi, savcı tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kayıp koca ise her yerde aranıyor.

Bu arada, Dudu Yılmaz'ın bir restoranda garson olarak çalıştığı öğrenilen kocası R.Y.'nin olaydan sonra ortadan kaybolduğu düşünülüyor. Polis ekipleri, şüpheli kocayı yakalamak için çalışmalarına başladı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma halen devam etmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —