Tarih: 14.12.2023 21:40

Sakla Beni 7. Bölüm İzle Full Star Tv Sakla Beni yedinci bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sakla Beni dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen STAR tv dizisi olan 'Sakla Beni'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Star tv Sakla Beni 7. bölüm izle dizi izle linki.

SAKLA BENİ 6. BÖLÜM KONUSU

Naz'a ihanet edemeyeceğini ve kavuşmalarının imkansız olduğunu düşünen İncila, canı acıyarak da olsa Mete'nin yaptığı teklifi reddeder. Bu cevap Mete'yi hayal kırıklığına uğratırken, son bir defa vazgeçmeyi düşünse de artık geri dönüşün mümkün olmadığını anlayıp Naz ile nikah masasına oturur. Bu gelişme İncila ve Mete arasındaki engelleri daha da büyütürken, İncila'nın gitmesini istemeyen Mete onu ikna edememenin öfkesini ve çaresizliğini yaşar.

Diğer yandan Mete ile evlenmek Naz'ı çok mutlu etse de, düğünde yaşananlar onun gerilim dolu bir gece geçirerek tekrar anne evine dönmesine neden olur. Bu gelişme iki aile arasındaki iplerin daha da gerilmesine neden olurken, Naz, Kont Ziya’nın ezici otoritesiyle tanışmanın şokunu yaşar.

Birlikte büyüdüğü Naz'ın ve sevdiği adamın hayatından sonsuza dek çıkmaya karar veren İncila bir yolculuğa kanat açmak üzereyken, Mete’nin ondan kolay kolay vazgeçmeyeceğinin farkında değildir.

SAKLA BENİ OYUNCU KADROSU

Uraz Kaygılaroğlu

Cemre Baysel

Asude Kalebek

Şenay Gürler

Ceyda Düvenci

Nilüfer Açıkalın

Sevinç Erbulak

Gökşen Ateş

Kamil Güler

Nizam Namidar

Sera Tokdemir

Edip Saner

Açelya Devrim Yılhan

Sıla Korkmaz

Emine Uyar

Tamer Levent

SAKLA BENİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sakla Beni dizisi çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor.

SAKLA BENİ DİZİSİ GERÇEK HİKAYE Mİ, UYARLAMA MI?

Sakla Beni dizisi uyarlama değil. Gerçek bir senaryosu var. Dizinin senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme alıyor.

SAKLA BENİ YENİ BÖLÜM İZLE

Sakla Beni dizisinin Star TV'de 14 Aralık 2023 Perşembe günü yayınlanan 6. bölümünü ( yedinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

SAKLA BENİ 7. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —