Tarih: 13.06.2023 17:52

İsmail Yüksek, Kupa Zaferi Sonrası Gelecek Planlarını Açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

İsmail Yüksek, şunları söyledi: "Bu sezon benim için birçok ilki barındırdı. Başlangıçta, farklı takımlarda kiralık olarak oynamak istiyordum. Ancak hocam beni düşündü ve farklı pozisyonlarda deneme fırsatı verdi. Şampiyonlar Ligi'nde kırmızı kart gördüm ve elendik, bu kötü bir başlangıç oldu. Ancak hocam yine bana güvendi. Şükürler olsun ki, ana hedefimiz olmasa da Türkiye Kupası'nı kazandık. İlk sezonumda ilk kupamı kazanmak harika bir duygu. Umarım bu formayla daha nice kupalar kazanırım."

"Hocamın bende büyük emeği var. Milli takıma kadar yükseldim ve ilk maçımda ilk golümü attım. Gerçekten harika bir duyguydu. Bu süre zarfında güzel anılar biriktirdim."

"İlk defa milli takıma çağrıldığımda hemen hocama teşekkür ettim. Jorge Jesus'un benim üzerimde büyük bir etkisi oldu. Sezon başında kiralık olarak gideceğimi düşünüyordum. Ancak bana çok fazla forma şansı verdi. Bugün bize veda ettiğinde üzüldük. Türkiye için çok değerli bir teknik direktör geçti ve büyük bir iz bıraktı. Kendisine minnettarım ve teşekkür ediyorum."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —