Tarih: 18.01.2023 12:17

The Last of Us dizisi hangi platformda yayınlanıyor? The Last of Us dizisi konusu ne, oyuncuları kimler, nereden izlenir?

Facebook Twitter Linked-in

Aylardır konuşulan The Last of Us dizisi resmi olarak çıkışını gerçekleştirdi. Özellikle oyunseverlerin heyecanla beklediği dizi meraklısını ekran karşısına kilitledi. Diziyi izlemek isteyenler de "The Last of Us hangi platformda yayınlanıyor?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, The Last of Us nereden ve nasıl izlenir, konusu ne?

THE LAST OF US NEREDE YAYINLANIYOR?

The Last of Us dizisi Amerika Birleşik Devletleri'nde HBO Max üzerinden yayınlanırken Türkiye'de yayın haklarını BluTv satın aldı. Dizi 16 Ocak Pazartesi günü itibarıyla BluTv abonelerinin izlenimine açıldı. Dizi her hafta 1 bölüm olarak yayınlanacak. İlk sezon toplamda 10 bölümden oluşacak. Dizinin devam sezonunun olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.

THE LAST OF US DİZİSİNİN KONUSU

Naughty Dog tarafından geliştirilen ve aynı adı taşıyan, 2013 yapımı video oyununa dayanan dizi, genç Ellie (Bella Ramsey) ve ona kıyamet sonrası Amerika Birleşik Devletleri'nde eşlik etmekle görevli bir kaçakçı olan Joel (Pedro Pascal) karakterlerinin öyküsünü anlatmaktadır. Dizide Joel'ın kardeşi ve eski bir asker olan Tommy (Gabriel Luna) da yer almaktadır.

Dizinin çekimleri Temmuz 2021'de Calgary'de başladı ve Haziran 2022'de tamamlandı. Dizinin on bölümlük ilk sezonunun senaryosu Craig Mazin ve Neil Druckmann tarafından yazıldı ve müzikleri Gustavo Santaolalla tarafından bestelendi.

THE LAST OF US DİZİSİ OYUNCULARI

Pedro Pascal - Rolü : Joel

Bella Ramsey - Rolü : Ellie

Gabriel Luna - Rolü : Tommy

Merle Dandridge - Rolü : Marlene

Anna Torv - Rolü : Tess

Nico Parker - Rolü : Sarah

Murray Bartlett - Rolü : Frank

Con O'Neill - Rolü : Bill




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —