Tarih: 19.01.2023 21:54

Müge Anlı Hilal Baltacı instagram! Müge Anlı Hilal Baltacı ve Süleyman Hoca kimdir?

Facebook Twitter Linked-in

Hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı programına katılan anne ve baba, 18 yaşına yeni basan kızlarının 51 yaşındaki kendini üfürükçü olarak tanıtan Süleyman'a kaçtığını iddia etti. Canlı yayına çıkan Hilal ve Süleyman bazı iddiaları yalanlasa da Müge Anlı'yı çileden çıkarttı.Müge Anlı Hilal Bardakçı olayı nedir? Hilal Baltacı ve üfürükçü Süleyman kimdir? 

MÜGE ANLI HİLAL BARDAKÇI OLAYI NEDİR?

18 yaşındaki kayıp kızının 51 yaşındaki üfürükçü olduğunu söyleyen bir adama kaçtığını öğrenen anne, stüdyoda sinir krizi geçirdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında stüdyoda bulunan Hilal ve Süleyman, haklarındaki iddialara cevap verdi. Süleyman, "Ahlaksız bir şey olmadı. Ben konuşmaya başlayınca hep susturuyorum. Ben sonuna kadar Hilal'in arkasındayım."  dedi. Canlı yayında kızının kaçtığı 51 yaşında adamla yüzleşen anne "Dolandırıcı, tacizci" diyerek isyan etti.

CANLI YAYINDA EVLENME TEKLİFİ

Süleyman, 18 yaşını yeni doldurmuş Hilal'e evlenme teklifi etmesi üzerine anne ve baba sinir krizi geçirdi. Müge Anlı da bir hayli sinirlenerek, böyle bir duruma karşı çıktığını dile getirdi. Hilal'in annesi o anlarda çileden çıkarak, "O daha çocuk. Utanmıyor musun üfürükçü! Ben bu adamdan şikayetçiyim" diye bağırdı.

HİLAL'İN AİLESİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Hilal'in abisi Konya'da Süleyman'dan şikayetçi oldu. 19 0cak Perşembe günü canlı yayında yer alan anne ve baba kızları Hilal'i ikna etmeye çalıştı. Üfürükçü olduğu iddia edilen Süleyman ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere götürüldü. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —