Tarih: 29.05.2023 16:02

Kan Çiçekleri 110. Bölüm İzle! Kan Çiçekleri yeni bölüm full izle! Kan Çiçekleri son bölüm izle

Facebook Twitter Linked-in

Kan Çiçekleri'nin heyecanla beklenen 110. bölümü, 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü Kanal 7'de yayınlandı. Bu bölümde, Karabey ve Demir ailelerinin yıllardır süren kan davasıyla mücadelesi devam ediyor. Dilan, hayalleri ve umutları elinden alınmış bir şekilde Baran ile zorla evlenmek zorunda kalır. Baran ise kardeşini bu tehlikeli döngüden kurtarmak için kan davasını sonlandırmak istemektedir.

Mardin'den İstanbul'a sürgün olan aileler, beklenmedik bir haberle sarsılır. Kanlıları Seyit bulunmuştur. Ancak Baran, daha fazla kan dökülmesini istememektedir ve bu durumu durdurmak için Seyit'in kızı Dilan ile evlenmeyi seçer. Dilan ise başka insanların ölmemesi için hayallerini bir kenara bırakarak bu evliliği kabul eder. Ancak bu evlilik, ikisi için de bir tür hapishane gibidir.

Zoraki evlilikleri kan davasını sona erdirebilecek mi? Daha önce düşman olan Dilan ve Baran, yaşananları bir kenara bırakıp birbirlerine yeniden güvenebilecekler mi? İki kalp arasında sert rüzgarlar esecek ve bu ilişki aşka dönüşebilecek mi?

Baran, kardeşini töreye kurban vermek istemezken Dilan, hiç tanımadığı biriyle evlenerek tüm hayallerini bir kenara atmıştır. Kanla yoğrulmuş bu zoraki evlilik, Kan Çiçekleri dizisinde 5 Aralık tarihinden itibaren hafta içi her gün saat 16:30'da Kanal 7'de izleyicilerle buluşuyor.

KAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI

Yönetmen: Levent Türkan, Ömer Baykul
Görüntü Yönetmeni: Çetin Çavan, Halil Uzun
Oyuncular: Barış Baktaş, Yağmur Yüksel, Berkay Çınar, Selinay Taşol, Nalan Örgüt, Erol Yavan, Hasan Ballıktaş, Hilal Kuvvet, Yılmaz Ulutaş, Ekrem Aral Tuna, Dilek Güler, Ceyda Pınar, Göksel Kayahan, Gökhan Gürdeyiş
Senarist: Nuriye Bilici, Münevver Yıldız, Melike Yılman, Burak Acar, Günce Miraç Dizman, Necati Küçükazay, Kadir Samet Karaman, Simge Akovalıer, Nursem Banu Özyürek, Fatma Özcan, Ayşem Özge Yıldırım
Sanat Yönetmeni: Çiğdem Şerefoğlu
Kostüm Tasarım: Gülay Kuriş
Müzik: Minör
Tür: Drama
Yapım: Unik Film / Raıns Pıctures

KAN ÇİÇEKLERİ YENİ BÖLÜM İZLE

Kan Çiçekleri dizisinin 29 Mayıs günü yayınlanan 110. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz dizi haberlerinden dizi izle link.

KAN ÇİÇEKLERİ 110. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —