Tarih: 28.01.2023 10:30

Fenerbahçe'den transferde ters köşe! Fransız forvet savaşın içinden Süper Lig'e kaçıyor

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig'de zirve yarışı veren Fenerbahçe, çift forvet sistemini desteklemek için Wilson Isidor'u gündemine aldı. Fransız forvet ile ilk temaslara başlayan Sarı Lacivertliler, kadrosundaki Joao Pedro gibi isimlerin de ayrılacağını düşünerek kritik planlamalar yapıyor.

FENERBAHÇE'DEN WILSON ISIDOR'A TEKLİF

Rusya basınında çıkan iddialara göre genç golcü ile ilk görüşmeler yapıldı. Uzun vadeli bir yatırım olarak görülen 22 yaşındaki Wilson için ilk önce kiralama seçeneği kullanılacak ve Türkiye'de göstereceği performansa göre de satın alma opsiyonu tercih edilecek.

TRANSFERDE SAVAŞIN ETKİSİ BÜYÜK

22 Ocak 2022'de Rusya'ya transfer olan yetenekli futbolcu, ilk geldiği dönemde savaşın etkisini hissetmemişti. Daha sonra ise Rusya ile Ukrayna arasında artan gerilim ve zamanla başlayan çatışmalar, 2 ülkedeki tüm insanları olumsuz etkiledi. Bu duruma rağmen FIFA'nın verdiği ülkeyi terk etme hakkını kullanmayan Wilson Isidor, Lokomotif Moskova yönetimi başta olmak üzere taraftarların da saygısını kazanmıştı. Bu anlamlı eyleminden sonra ise oyuncunun gitmesinde zorluk çıkarma niyeti olmayan Lokomotif Moskova yönetimi, Isidor'un istemesi halinde hem kiralanmasına hem de satılmasına pozitif yaklaşıyor.

WILSON ISIDOR HAKKINDA

22 yaşında ve 1.86 boyunda olan Fransız, hem forvette hem de kanatlarda oynayabiliyor. Daha önce Monaco forması giyen ve Fransız ekibinden Rus Lokomotif Moskova'ya 3.5 milyon euroya transfer olan Wilson, bu sezon 17 maça çıktı ve 4 gol ile 4 asistlik katkı sağladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —