Tarih: 02.05.2023 21:39

Ben Bu Cihana Sığmazam 29. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izle !

Facebook Twitter Linked-in

ATV ekranlarından Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 29. bölümü yayınlandı. Dizinin yirmi dokuzuncu bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili merak edilenler ve atv Ben Bu Cihana Sığmazam 29. bölüm izle linki... Dizi izle...

Dizi haberleri...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 28. BÖLÜM KONUSU

Cezayir'in kadim dostu Kurban'la ilgili ihanet şüpheleri artar ve bu hususta önlemini alır. Tatavlalı, Cezayir'den kurtulduğunu düşünürken peşine Kayıkçı takılır. Kayıkçı, Tatavlalı'nın güvendiği adamlarından birini kendi tarafına çekerek Tatavlalı'nın ölümünü planlar.

Düşmanların hamleleriyle zehirlenen Firuze, hem kendi hayatı hem de bebeğinin hayatı için mücadele verir. Cezayir, Firuze'nin yaşam mücadelesi sırasında yanında bulunur. Cezayir, Leyla'ya Bekir'in ölümüyle ilgili kendi duygularını anlatabilmek için Gülendam'ın evinde büyük bir etkinlik düzenler. Bu etkinlikten sonra Cezayir'e başka bir açıdan bakmaya başlayan Leyla'nın kırgınlığı hafifler. Leyla, Cezayir'e fazla yüklendiğini anlayınca Cezayir'le konuşmak için mekanına gider fakat Cezayir'i yerinde bulamaz.

Kayıkçı'nın hain saldırısıyla canını kurtarmaya çalışan Tatavlalı, Orhan'dan yardım istemek zorunda kalır. Orhan, Tatavlalı'nın umduğu çareyi bulabilmesi için Tatavlalı'yı Kurban'ın evine götürür.

Cezayir, Kurban'ın evine yolu düşen Tatavlalı'nın haberini alır. Bu sayede Cezayir ezeli düşmanı Tatavlalı'yla yüz yüze hesaplaşma fırsatı bulur.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM KÜNYE

Yönetmen: Onur Tan

Senaryo: Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCU KADROSU

Oyuncular: Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

atv Ben Bu Cihana Sığmazam 29. bölüm izle

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ BÖLÜM İZLE

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ATV'de 2 Mayıs günü yayınlanan 29. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıdadır. İşte dizi izle linki...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 29. BÖLÜM FULL İZLE

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —