Tarih: 26.03.2023 12:42

Google Adsense'de Bazı Düzenlemelere Geçildi

Facebook Twitter Linked-in

Google'ın online içerikleriyle birlikte reklam göstererek para kazanmak isteyenler için sunduğu AdSense'in web sitesinde otomatik reklamlar bölümünde birtakım değişikliklere gidildi. 

Buna göre otomatik reklamların ara yüzünde dizayn değişikliği yapıldı. Ayrıca otomatik reklam ayarları da değiştirildi. 

İşte Google'ın yaptığı açıklama:

"Otomatik reklamlar ara yüzünde yapılan güncellemeler 2023-03-15 Otomatik reklam biçimleri arasındaki gezinmeyi ve farklılıkları anlamanızı kolaylaştırmak için otomatik reklam ayarları panelinde aşağıdaki güncellemeleri yaptık:

Bu biçimleri, davranışlarına göre iki gruba ayırdık:"Yer paylaşımlı biçimler" (sabit, vinyet ve yan reklam sütunları), sayfa içeriğinin üzerine sayfanın düzenini etkilemeden yerleştirilen reklamlardır.

"Sayfa içi biçimler" (banner ve Multiplex), sayfanın düzenine ve içerik miktarına göre sayfanın belirli alanlarına yerleştirilen reklamlardır.

Daha önce "sayfa içi reklamlar" adı verilen biçim artık "banner reklamlar" olarak adlandırılıyor ve "sayfa içi biçimler" grubuna dahil edildi.

Banner reklamlar ve Multiplex reklamlar için denetimler artık bağımsız. Daha önce Multiplex reklamları etkinleştirebilmek için banner reklamları etkinleştirmeniz gerekiyordu.

Artık her biçimin kendine ait bir simgesi var. Her biçimin örneklerini gösteren bir reklam galerisi ekledik."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —