Tarih: 20.04.2023 10:55

Merkür Retrosu Ne Zaman Gerçekleşecek? Merkür Retrosuyla Neler Yaşanacak?

Facebook Twitter Linked-in

2023'e girdiğimizden bu yana ikinci kez geri harekete geçen Merkür, ters yöndeki ilk hareketini 2022 Aralık sonu ve 18 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirmişti. Bu kez Boğa burcunda gerçekleşecek olan Merkür retrosu, '20 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. 

Peki, 2023 Nisan Merkür retrosu döneminde 'Ne yapmalısınız?' ve 'Ne yapmamalısınız?' merak ediyor musunuz? İşte yanıtı...

NE YAPABİLİRSİNİZ?

- İletişim kurma, bir ekipteki ilişkileri güçlendirme veya tanıdık çevrenizi genişletme üzerine bir eğitime katılabilirsiniz.

- Kendinizi bulmakla ilgili bazı sorular size bir noktada 'korkutucu' geliyorsa, muhtemelen bu soruların cevabını bulacaksınız. Merkür retrosu, kendinizden bile sakladığınız soruların cevaplarını ortaya çıkararak, size hangi yönde ilerlemeniz gerektiğini gösterebilir. Tutulma koridorunun enerjisiyle güçlenen bu zamanın sizi önemli keşif ve kararlara götürmesi olası. Tüm bu sebepler dolayısıyla da, kendinizle zaman geçirmekten kaçınmamalısınız.

- Tartıştığınız kişilerle ilişkilerde olumlu değişiklikler elde edilebilir. Geri giden Merkür, pürüzleri gidermeye yardımcı olacak ve her iki tarafı diplomasi ile ödüllendirerek, çatışan tarafların ateşkese ulaşması için şans kapılarını ardına kadar açacak. Uzun süreden beri aklınızı kurcalayan 'o' kişiyle konuşmanın belki de şimdi tam zamanıdır, ne dersiniz?

NE YAPMAYABİLİRSİNİZ?

- Merkür retrosu iş planlarınızı karıştırabilir, bu planlara belirsizlik ve küçük sorunlar getirebilir. 20 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında hata yapma riski arttığı için işle ilgili değişikliklere gitmemenizde fayda var.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —