Tarih: 21.06.2023 17:07

Hakim Ziyech, Chelsea'den Suudi Arabistan'a Transfer Oluyor

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe ve Galatasaray da transfer için çalışmalar yaptığı belirtilen Chelsea'nin önemli oyuncusu Hakim Ziyech, Suudi Arabistan yolunu tercih etti. Faslı yıldız, Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşı olacak. Futbol dünyasında Suudi Arabistan'a doğru bir rüzgar esmeye devam ediyor. Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a transfer olmasıyla başlayan hareketlilik, uzun bir süre daha devam edecek gibi görünüyor.

Sky Sports'un haberine göre; Anderson Talisca, Cristiano Ronaldo, Luiz Gustavo gibi önemli isimlerin de formasını giydiği Suudi Arabistan Ligi ekibi Al Nassr, dünyaca ünlü bir oyuncuyu daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Al Nassr'ın Chelsea'nin başarılı futbolcusu Hakim Ziyech ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı bildirildi. Arap Yarımadası temsilcisi, Londra ekibiyle de anlaşmaya varmış durumda ve transferin yakın bir zamanda resmiyet kazanması bekleniyor.

Faslı yıldız daha önce de Fenerbahçe ve Galatasaray gibi Süper Lig takımlarının dikkatini çekmiş ve transfer görüşmeleri yapılmıştı.

N'Golo Kante, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo gibi isimler Suudi Arabistan'a doğru yönlerini çevirirken, birçok ünlü ismin daha yakın zamanda transfer olması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —