Tarih: 05.04.2023 06:08

Bana Karanlığını Anlat Film Konusu | Oyuncuları | Netflix

Facebook Twitter Linked-in

Film Hakkında

Tell Me About Your Darkness adı ile Netflix kütüphanesinde yer kabul eden Türk yapımı gerilim konulu bir filmdir. Filmin başrolünde Aslıhan Gürbüz yer alırken ona başrolde Ersin Arıcı, Mehmet Yılmaz Ak Giray Altınok benzer biçimde adlar birlikte rol aldı. Filmde kalp krizi sonucu kocasını ani bir halde kaybeden Nesrin’in geçen yılların peşinden kendisi ile yüzleşmesini mevzu alıyor.

Prömiyerini 23 Eylül 2022 tarihinde Altın Koza Film Festivali ile icra eden film Istanbul International Film Festivali ve (SIYAD) Awards’ta En İyi Kadın Oyuncu ve Ulusal Ödüllerde aday olarak yayınlandı. 30 Mart 2023 zamanı itibariyle Netflix platformunda yer almıştır.

Bana Karanlığını Anlat Film Konusu

Filmin mevzusu, kocasının ölümünün peşinden o ve kendisi ile yüzleşen bir kadının hayatına odaklanıyor.

Filmin türü: Dram, Gerilim

İmdb Puanı: 6,2

Filmin süresi 1 saat 25 dakika

Veli Tanyeli isminde adam, geçirdiği kalp krizi sonrası hayata veda eder. Tanyeli’nin defnedilmeden ilkin gashaneye getirilmesi ile aile içinde gizli saklı kalan tüm gizli saklı kavga ve vakalar gün yüzüne çıkar. İçinde bulunmuş olduğu mutsuz eşiyle olan evliliği ile yılların hesaplaşmasını yaşayan Nermin, eşinin ölümünden sonrasında gashanede kavgasını sürdürmektedir. Acılı hanım, kocası ile yaşamış olduğu yüzleşme aslen senelerce kaçtığı kendisi ile yüzleşmesidir.

Bana Karanlığını Anlat Film Oyuncuları

Filmin başrolünde Aslıhan Gürbüz yer alırken ona başrolde Ersin Arıcı, Mehmet Yılmaz Ak Giray Altınok benzer biçimde adlar birlikte rol aldı.

Mehmet Yılmaz Ak – Kamil
Giray Altınok
Ersin Arıcı – Veli
Serpil Gül
Aslıhan Gürbüz
Gizem Kuvvetli – Ahu
Aytek Sayan- İmam
Yasemin Szawlowski

Filmin Fragmanı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —