Tarih: 17.04.2023 21:27

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK: “15 MAYIS’TAN SONRA İNANÇLARIN ÖZGÜRCE YAŞANDIĞI BİR TÜRKİYE’DE YAŞAYACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Beylikdüzü’nde Hacı Naif Akkuş Camisi ibadete açıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık “Biz göreve geldiğimiz ilk günden itibaren inançların özgürce yaşandığı bir kent hayal ettik. İnşallah 15 Mayıs’tan sonra inançların özgürce yaşandığı bir Türkiye’de yaşayacağız” diye konuştu.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık bugün İstanbul’un Beylikdüzü ilçesindeki Hacı Naif Akkuş Camisi’nin açılışına katıldı.  

“ÇOK KİMLİKLİ BİR YER. ALLAH HAYRINIZI KABUL ETSİN”

Açılışta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu şöyle konuştu:

“Hem belediye başkanımıza hem de bağışçımıza böyle bir ortamı Beylikdüzü’ne hediye ettikleri için teşekkür ediyoruz. Burası gördüğümüz kadarıyla sadece bir cami değil aynı zamanda cami ile beraber kültürel alanları olan İslam eserleri, kütüphanesi olan ve yanı sıra yanı başında da aile, çocuk sağlığı merkezi olan çok kimlikli bir yer. Allah hayrınızı kabul etsin.”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da açılışta şunları söyledi:

“Hayırlı bir gecede, Kadir Gecesi’nde Hacı Naif Akkuş Camii’ni ibadete hazır hale getirmiş bulunmaktayız. Hayırsever iş insanlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Biz göreve geldiğimiz ilk günden itibaren inançların özgürce yaşandığı bir kent hayal ettik. İnşallah 15 Mayıs’tan sonra inançların özgürce yaşandığı bir Türkiye’de yaşayacağız. Ben bugün buraya teşrif eden çok kıymetli Genel Başkanım, 13’üncü Cumhurbaşkanımız olacağını da bu güzel gecede yürekten inanıyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —