Tarih: 06.12.2022 21:48

Hatice Aslan'dan Dikkat Çeken Açıklama! Yakında Eski Semtime Dönebilirim!

Facebook Twitter Linked-in

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hatice Aslan önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken yakında eski semtine dönebileceğini söyledi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hatice Aslan önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken yakında eski semtine dönebileceğini söyledi. 

Menajeri için Cihangir'de ev bakan Hatice Aslan, basın mensuplarıyla sohbet etti. Oyuncu, "Yakın zamanda ben de yeniden eski semtime dönebilirim" dedi. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Hatice Aslan, Cihangir'de bulunan bir emlak ofisinden çıkarken görüntülendi. Aslan, karşısında muhabirleri görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

”HEYECAN İÇİNDEYİZ”

Gazetecilerle sohbet eden Hatice Aslan, "Sizleri burada göreceğimi hiç düşünmedim, şaşırdım. Siz sormadan ben sorayım. Sizler nasılsınız? Ben de provadaydım, oradan çıktım. Menajerimle buluştum, şimdi de evime gideceğim. Bir oyun hazırlıyoruz, onun heyecanı ve telaşı içindeyiz" dedi.

"ESKİ SEMTİME DÖNEBİLİRİM”

 

Hatice Aslan'ın menajeri için ev baktığı öğrenildi. Bu sebeple emlak ofisinden çıkarken objektiflere yansıyan ve daha önceden Cihangir'de oturan Aslan, "Yakın zamanda ben de yeniden eski semtime dönebilirim" ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —