Tarih: 09.05.2023 16:11

Mivo Gelinlik Efekti: Kolay Yoldan Gelinlikli Videolar Oluşturma Rehberi

Facebook Twitter Linked-in

Size, TikTok gibi popüler bir sosyal medya platformunda popüler hale gelen gelinlikli videoların nasıl kolayca yapılacağını anlatarak Mivo gelinlik efektini nasıl oluşturabileceğinizi açıklıyoruz. 2023 yılında, Mivo uygulamasını kullanarak, hazır şablonlara yerleştirdiğiniz fotoğrafınızı kullanarak sizi gelinlikli bir kadınla profesyonel bir şekilde entegre eden yapay zeka destekli gelinlik efektine sahip videolar oluşturabileceksiniz.

Türkiye'de milyonlarca aktif kullanıcısı bulunan TikTok platformunda bu efekt büyük ilgi görüyor ve CapCut gibi uygulamaları kullanarak bu efekti oluşturmayı deneyenler de var. Ancak, yurt dışında başlatılan bu trendlerin orijinal içerikleri Mivo adlı uygulama sayesinde oluşturuluyor. Ülkemizde henüz çok yaygın olmayan bu uygulama aracılığıyla, gelinlik efekti gibi birçok farklı efekti kolayca yapabileceksiniz.

Mivo'da Gelinlik Efekti Nasıl Yapılır?

Mivo, farklı efektler için hazırlanan şablonlardan yararlanarak gelinlik giyme efekti olarak bilinen ve gelin olma trendini başlatan içeriklerin gerçek versiyonlarını sunmaktadır. Bu uygulama, istediğiniz videolarda, sizin seçtiğiniz fotoğraftaki yüzü, sistemde bulunan videonun içine entegre ederek, sanki gerçekten o videonun içindeymişsiniz gibi bir etki yaratmaktadır. TikTok kullanıcıları da Mivo'da bu özelliği kullanarak, evlendikleri zaman nasıl görünebileceklerini gösteren gelinlik efektini deneyimleyip paylaşmaktadırlar.

Uygulama içerisinde, gelinlik efekti dahil diğer tüm efektleri nasıl kullanabileceğinizi ve paylaşıma hazır hale getirebileceğinizi anlatmak için size birkaç adım sunacağız. Ancak, uygulama içinde bu efektlerle ilgili bilgiler oldukça sınırlıdır. İşte gelinlik efektini kullanarak paylaşıma hazır hale getirmeniz için bazı püf noktaları:

  1. Uygulama içindeki arama bölümünden "gelinlik efekti" olarak bilinen şablona geçiş yapın ve orada yüzünüzün yerleştirileceği fotoğrafı galerinizden seçerek "gelin oldum" adındaki akıma ait kendi videonuzu hazırlayabilirsiniz.

  2. Gelinlik Efekti Şablon Linki: Özel olarak oluşturduğumuz bağlantıyı kullanarak doğrudan Mivo uygulamasında gelinlik efektini yapabileceğiniz alana yönlendirileceksiniz. İlk adım olarak, Android veya iOS işletim sistemli cihazınızın uygulama mağazasından Mivo uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Ardından, size sunulan bağlantıyı kullanarak gelinlik efekti yapma bölümüne ulaşabilirsiniz.

  3. Uygulama içindeki arama bölümüne "bridal gown" yazarak yine doğru efekti bulabilirsiniz. Bu alanda fotoğrafınızı yerleştirerek gelinlik efektini tamamlayabilirsiniz. Daha sonra istediğiniz boyut ve kalitede videoyu cihazınıza kaydedebilir ve ardından TikTok gibi tercih ettiğiniz platformda paylaşabilirsiniz."

Not: Uygulamanın kullanımıyla ilgili daha fazla ayrıntı için Mivo uygulamasının resmi kaynaklarından veya kullanım kılavuzundan destek almanız önemlidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —