Tarih: 03.02.2023 17:27

The Walking Dead full HD izle! The Walking Dead Türkçe Dublaj ve Altyazılı izle linki

Facebook Twitter Linked-in

The Walking Dead full HD izle sorusu dizinin hayranları tarafından yapılan başlıca aramalar arasında yerini alıyor. 11 sezon boyunca izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizi milyonlarca hayran kazanırken diziyi izlemeyenler ya da baştan izlemek isteyenler The Walking Dead full HD izle! The Walking Dead Türkçe Dublaj ve Altyazılı izle linki var mı? 

THE WALKING DEAD DİZİ KONUSU 

The Walking Dead dizisini ilk defa izlemek isteyenler dizinin konusunu merak ediyor. Kısaca özetlemek gerekirse dizinin konusu şu şekilde aktarılabilir: 

Kasaba şefi Rick Grimes bir gün vurularak hastaneye kaldırılır. Komaya giren Grimes'ı uyandığında bambaşka bir dünya beklemektedir. Artık dünya insan etiyle beslenen zombilerden oluşmaktadır. Grimes ve macerasında karşılaştığı bir grup insan hayatta kalmak için bütün yeteneklerini kullanmak zorundadır.  

THE WALKING DEAD IMDB PUANI

Dili: Türkçe
Orijinal Dili: İngilizce (English)
Orijinal dilinde başlık: The Walking Dead
İlk yayınlanma tarihi: 31 Aralık 2010
Dizi Bölüm Süresi: 44 dakika
Türler:  Bilim Kurgu, Aksiyon, Dram
IMDb Puanı: 8.1/10

THE WALKING DEAD HD İZLE 

The Walking Dead, ilk kez 2010 yılında izleyici ile buluşmuş ve milyonlarca izleyiciyi ekrana bağlamıştı. The Walking Dead şu an 11 sezon ile Netflix'te yayınlanırken kaçak sitelerde izlemenin telif cezalarına tabi olacağını hatırlatmakta fayda var.

THE WALKING DEAD FRAGMAN İZLE 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —