Tarih: 10.05.2023 14:05

BBP Milletvekili Adayı Ensar Özçelik: 'İyidere için biz varız'

Facebook Twitter Linked-in

İyidere'nin yerel siyasetine renk katmak ve vatandaşların sorunlarını dinlemek amacıyla Büyük Birlik Partisi (BBP) milletvekili adayı Ensar Özçelik, beraberindeki teşkilatıyla birlikte İyidere'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Özçelik, bu ziyaretinde yoğun sevgi ve ilgiyle karşılandı.

"Milletvekilliği oylarınıza talibim" diyerek sözlerine başlayan Özçelik, İyidere halkına gösterdikleri destek için teşekkürlerini iletti. Özçelik'in bu seçimde "Rize'de Büyük Birlik Partisine desteğimizi esirgemeyeceğiz" şeklindeki sözleri, İyidere halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Özçelik, vatandaşlarına hitaben yaptığı konuşmada, BBP'nin Cumhur İttifakı içerisinde olduğunu vurgulayarak baraj sorununun ve boşa giden oyların olmadığını belirtti. Vatandaşları aksini söyleyenlere itibar etmemeleri konusunda uyardı ve seçim sürecinde birlikte başaracaklarına inandığını ifade etti.

Ensar Özçelik'e esnaf ziyaretinde BBP İl Başkanı Sn. Yücel Kopuz, İyidere İlçe Başkanı Sn. Dursun Ali Yazıcı, 3. sıra milletvekili adayı Sn. Aydın Dereci, Sn. Muhammet Kaba ve parti yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Birlikte esnafı ziyaret eden heyet, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

Ensar Özçelik'in İyidere ziyareti, Büyük Birlik Partisi'nin ilçe halkıyla olan yakın ilişkisini ve seçim kampanyasına gösterdiği önemi bir kez daha ortaya koydu. Özçelik'in samimi ve güven veren tutumu, İyidere halkında olumlu bir izlenim bıraktı ve BBP'ye olan desteklerini ifade etmelerine sebep oldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —