Tarih: 03.02.2023 18:53

Kaçak Dizipall Prestij Meselesi Filmi izle! (2023)Prestij Meselesi Film (2023) Konusu | Oyuncuları | Vizyon Tarihi Konusu | Oyuncuları | Vizyon Tarihi

Facebook Twitter Linked-in

“Mucize” ve “Güneşi Gördüm” gibi başarılı yapımların yönetmenliğini üstlenen Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği 2023 yapımı uzun metrajlı filmdir. Film, Prestij Müzik’in kurucusu Hilmi Topaloğlu ile birlikte çalışan Mahsun Kırmızıgül, Haluk Levent ve Özcan Deniz’in yıldız olma yolculuklarını anlatıyor. Birçok ünlü ismin rol aldığı filmin başrollerinde Mahmut Kırmızıgül, Onur Gözeten, Ali Erkin Acır ve Engin Hepileri yer alıyor. Drama ve müzik temalı film toplamda 2 saat 6 dakikadır. Yapımcılığını Dimension Film’in üstlendiği film, 3 Şubat 2023’te CGV Mars Distribution aracılığıyla vizyona girecek.

Prestij Meselesi Film Konusu

Film, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun kurduğu Prestij Müzik döneminde yaşananları konu alıyor. 1991 yılında kurulan Prestij Müzik, 90’lı yıllarda çok önemli isimleri country müziğe kazandırdı. Bu dönemde birçok ünlü ismin yolu Prestij Müzik ile kesişti. Film, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent’in Hilmi Topaloğlu ile olan yolculuğunu anlatıyor.

Prestij Meselesi Film Oyuncusu

Filmin oyuncu kadrosunda Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül yer alıyor. “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinde rol alan Engin Hepileri’nin yanı sıra Onur Gözeten, Ali Erkin Acır, Eser Yenenler, Biran Damla Yılmaz, Melisa Döngel, Aslıhan Güner, Meral Çetinkaya, Defne Samyeli, Nursel Köse, Erdal Özyağcılar, Filmde Ece Yaşar, Celil Nalçakan, Şebnem Bozoklu, Erkan Petekkaya, Ali Sürmeli ve Zafer Ergin gibi ünlü isimler rol alıyor.

Karakterler

Mahmut Kırmızıgül – Mahsun Kırmızıgül
Onur Gözetmen – Özcan Deniz
Ali Erkin Acir – Haluk Levent
Engin Hepileri – Hilmi Topaloğlu
Eser Yiyenler – Sinasi
Biran Damla Yılmaz – Golhan
Melisa Döngel – Ayşen
Aslıhan Güner – Semiha
Defne Samyeli – Defne Samyeli
Nursel Köse – Fatma
Ece Yaşar – Aşk
Meral Çetinkaya – Belkıs Aran
Celil Nalçakan – Patron
Erdal Özyağcılar – Serpil Smartoğlu
Şebnem Bozoklu – Jale
Erkan Petekkaya – Gani
Ali Sürmeli – Mehmet Ersoy
Zafer Ergin – Fahrettin Aslan

Film fragmanı

 

Prestij İlişkisi Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

90’lı yıllara damgasını vuran Prestij Müzik’in kuruluş ve yükseliş hikayelerinin anlatıldığı film, 3 Şubat 2023’te vizyona girecek.

Prestij Meselesi Film İncelemeleri

Çoğu ünlünün ve 90’lar dergisinin ham hallerini izleyeceğimizi düşündüğüm güzel bir film olacak. Hatta bir dizi bile yapılabilir. Ayrıca prestij konulu başka bir film (bakın neredesiniz turkuaz) güzeldir.

omerork asfjsk gmail com

Fragmandan çok kötü olacak gibi görünüyor. Ancak konu ilgi çekici ancak içerik kalitesi bence yetersiz.

turist omer uzayda

Mahsun Kırmızıgül, ünlü olurken hayatına dokunan herkesin başrolde olacağı bir film.

istek üzerine

Bu içeriğimizi de beğenebilirsiniz;




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —