Tarih: 13.06.2023 15:57

Pendik'te Akaryakıt İstasyonunda Çıkan Tartışma Sonucu Çalışan Yaralandı

Facebook Twitter Linked-in

Pendik'te bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda, bir kişi motosikletiyle istasyona gelerek istasyon çalışanlarıyla tartıştı. Tartışma sırasında, istasyon çalışanlarından biri akaryakıt dolumu yaparken şahıs tarafından yüzüne bir tornavida ile vuruldu. Yaralanan çalışan, gözünden ciddi şekilde yaralandı ve iki kez ameliyat geçirmek zorunda kaldı. Olay, geçtiğimiz Perşembe günü Pendik'te gerçekleşti. Motosikletli şahıs, akaryakıt istasyonuna geldiğinde çalışanlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından şahıs istasyondan ayrıldı, ancak kısa bir süre sonra geri döndü. Şahıs, istasyonda bir müşterinin aracına akaryakıt dolumu yapan Kadir Durkut'a aniden saldırdı.

Diğer istasyon çalışanları da müdahale etmeye çalışsa da şahıs, Durkut'un yüzüne tornavida benzeri bir cisimle saldırdı. Vatandaşlar ve diğer çalışanların araya girmesiyle kavga sona erdi. Kadir Durkut acılar içinde yerde kaldı ve hemen hastaneye kaldırıldı. Durkut'un göz çevresinde kırık meydana geldi ve iki gün içinde iki kez ameliyat geçirmesi gerekti. Şu anda tedavisi devam etmektedir ve gözünün eski sağlığına kavuşması için çaba sarf edilmektedir. Durkut ailesi, saldırgan hakkında şikayetçi oldu.

Saldırıya uğrayan Kadir Durkut, "Ben 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Boş zamanlarımda bir akaryakıt istasyonunda çalışarak vakit geçiriyorum. İşimin başında gerilim yaşandı. Ben olayı sakinleştirdikten sonra tekrar işime döndüm, ancak müşteri aniden elindeki kesici aletle yüzüme saldırdı. Yüzüm şu anda bu durumda. Ben burada böyle yatarken, o dışarıda hayatına devam ediyor. Ben ise bir süre daha kendime gelemeyeceğim" dedi.

Kadir Durkut'un babası Gündüz Durkut ise "Yakıt almak için gelen bir motosikletli önce çocuklarla tartıştı. Benim çocuğum olayı ayırmak için araya girdi ve ardından görevine geri döndü. Başka bir araca akaryakıt doldururken beklenmedik bir anda saldırgan geldi ve göz hizasına tornavida benzeri bir cisimle vurdu. Çocuğun gözünde zaten gözlük vardı. Çocuğum iki gün içinde iki ameliyat geçirdi ve göz kemiği kırıldı. Durumu hala belirsiz. Tedavisi yaklaşık 3-4 ay sürecek. Saldırgan bildiğim kadarıyla yakalandı, ancak ertesi gün serbest bırakıldı. Çocuğum Perşembe akşamından beri hastanede yatıyor. Gözüyle odaklanma yapamıyor ve çift görüyor" şeklinde konuştu.

Olay anı ve hastanede tedavi görme anları güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde motosikletli şahısın akaryakıt istasyonu çalışanlarıyla tartıştığı görülüyor. Şahıs daha sonra istasyon çalışanının yüzüne vuruyor ve diğer çalışanlarla kavga ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —