Tarih: 10.06.2023 16:18

Sinan Oğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Yanıt: "Seçimin İkinci Tura Kalmasını Biz Sağladık!"

Facebook Twitter Linked-in

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı adaylarından biri olarak, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü televizyon programında yaptığı ikinci tur açıklamasına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Sözcü TV canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, seçimin ikinci tura kalmasıyla ilgili olarak şunları söyledi: "(Cumhurbaşkanı Erdoğan) Birinci turda kaybetti. İlk kez katıldığı bir şeyde ilk turda kaybetti. Onun açısından da ciddi bir travma, hep birinci turda kazanırdı, bu kez ilk turda kaybetti."

Bu sözlere Sinan Oğan'dan bir yanıt geldi. Oğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Affedersiniz ama Sayın Kılıçdaroğlu, seçimlerin ikinci tura kalmasını biz sağlamıştık. Sizin taraftarlarınız seçimden önce Muharrem İnce'ye yaptıkları linçi bana da uyguladılar ve eğer bu linç karşısında Sayın İnce gibi çekilseydim, seçimler ikinci tura kalamazdı. İlk turda Sayın Erdoğan balkon konuşması yapmış olacaktı. Şimdi kalkıp seçimlerin ikinci tura kalmasını kendi başarınız gibi göstermeniz biraz garip olmuş!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —