Tarih: 14.05.2023 17:45

Who Made Me A Princess (Türkçe Anime) Dizisi ve Türkçe Altyazılı İzleme Rehberi

Facebook Twitter Linked-in

Who Made Me A Princess (Türkçe Anime) Tüm Bölümleri İzle, Türkçe Altyazılı İzle sayesinde popüler bir Asya dizisi olan 'Who Made Me A Princess'ın ilk sezonunun tüm bölümlerini nasıl izleyebileceğinizi anlatıyoruz. Dilinizdeki altyazıyla kesintisiz bir şekilde izleme fırsatını yakalayabilirsiniz. Bu hizmet tamamen resmi ve ücretsiz olarak sunulmaktadır ve diğer bölümler için de geçerlidir.

Türkçe Altyazılı İzle seçeneğiyle 'Who Made Me A Princess (Türkçe Anime)'ın yeni bölümünü nasıl izleyebileceğinizi detaylarıyla buradan paylaşacağız. Türkçe altyazı veya Türkçe dublaj seçenekleriyle sorunsuz bir şekilde izleme fırsatını buradan elde edebilirsiniz. 'Who Made Me A Princess (Türkçe Anime)' dizisinden sonra en büyük rakip olarak kabul edilen Kore yapımı 'Who Made Me A Princess (Türkçe Anime)' dizisi de ülkemizde büyük ilgi görmeye başladı. İnsanlar hala 'Who Made Me A Princess (Türkçe Anime)' dizisiyle ilgili aramalarına devam ediyorlar. Bu içerik, kafalarındaki soru işaretlerini gidermek ve diziyi nasıl izleyebileceğinizi anlatmak amacıyla hazırlanmıştır. Ülkemizde popüler olan Asya dizileri arasında en yeni ve popüler olanlardan biri de 'Who Made Me A Princess (Türkçe Anime)' adlı dizi gelmektedir. İlk bölümün ardından büyük bir takipçi kitlesi oluşturan dizinin ikinci bölümüyle devam ediyoruz. 'Who Made Me A Princess (Türkçe Anime)' 1. Bölümü Türkçe Altyazılı İzle seçeneğiyle hemen yeni bölümü izleyebilirsiniz. Bir sonraki bölümlerin çeviri yardım hizmetleriyle ilgili bilgileri de sunmaya devam edeceğiz.

Who Made Me A Princess (Türkçe Anime) Tüm Bölümleri İzle Türkçe Altyazılı İzle Who Made Me A Princess (Türkçe Anime) dizisini izlemek isteyenler için Türkçe Altyazılı hizmet ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bu hizmet yasal olarak sağlanmaktadır ve herhangi bir illegal durum içermemektedir. Bu sayede sevilen ve popüler olan diziyi kendi ana dilinizdeki alt yazılarla izleme imkanı elde edebilirsiniz.

Who Made Me A Princess (Türkçe Anime) dizisinin Apple TV+ platformunda yayınlanacağı bilinmektedir. Bu nedenle illegal siteleri önermiyoruz ve dizi yayın haklarına sahip olan resmi kuruluşlardan izlemenizi tavsiye ediyoruz. Amacımız, diziyi izlemek isteyen seyircileri gerçek kaynaklara yönlendirmektir. Şu anda dizi Netflix, BluTV gibi platformlarda mevcut değildir. Dizi, Apple TV+ tarafından üretilmiştir.

Btari Hapsari, evliliğinin bir kabus olmasını beklememektedir. Byantara Wicaksana'nın evine geldiği ilk gün, kocası Tari ile hemen bir yıl içinde boşanacaklarını söyleyen bir evlilik sözleşmesiyle karşılaşır.

Who Made Me A Princess (Türkçe Anime) Tüm Bölümleri İzle Nedir?

Who Made Me A Princess (Japonca: チェンソーマン, Hepburn: Chensō Man), Tatsuki Fujimoto tarafından yazılan ve resimlenen bir Japon manga dizisidir. İlk bölümü Shueisha'nın shōnen manga dergisi Weekly Shōnen Jump'ta Aralık 2018'den Aralık 2020'ye kadar yayınlanmıştır; ikinci bölümü ise Temmuz 2022'de Shueisha'nın Shōnen Jump+ çevrimiçi dergisinde serileştirmeye başlamıştır. Bölümleri Ekim 2022 itibarıyla 12 tankōbon ciltte toplanmıştır.

Testere Adam, Pochita adında köpeğe benzeyen bir şeytanla sözleşme yaptıktan sonra Denji ile birleşerek vücudunun bölümlerini elektrikli testerelere dönüştürme yeteneği kazanan yoksul bir genç adam olan Denji'nin hikayesini takip etmektedir. Denji sonunda, şeytanlar dünya için bir tehdit haline geldiğinde, onlarla savaşmaya odaklanan bir devlet kurumu olan Kamu Güvenliği Şeytan Avcıları'na katılır.

Manga, Kuzey Amerika'da Viz Media tarafından İngilizce olarak hem basılı hem de dijital olarak lisanslanmış ve ayrıca Shueisha tarafından Manga Plus çevrimiçi platformunda yayınlanmaktadır. Ayrıca MAPPA tarafından üretilen bir anime televizyon dizisi uyarlaması Ekim 2022'de yayınlanmıştır.

Ekim 2022 itibarıyla, manganın dolaşımda 16 milyondan fazla kopyası bulunmaktadır. 2021 yılında shōnen kategorisinde 66. Shogakukan Manga Ödülü'nü kazanmış ve 2021 ve 2022 yıllarında En İyi Manga kategorisinde Harvey Ödülleri'ni almıştır. Who Made Me A Princess, genel olarak hikaye anlatımı ve karakterleriyle övgü toplamış ve özellikle şiddet sahnelerini hikaye bağlamında vurgulayan eleştirmenler tarafından olumlu karşılanmıştır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —