Tarih: 01.01.2016 00:00

Eden elbet bulur! Yalı Çapkını 10. bölüm fragmanı: Astığı astık, kestiği kestik ismin feci sonu...

Facebook Twitter Linked-in

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş şiddet iddialarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce eşi Ebru Şallı'ya şiddet uyguladığı öne sürülen Uğur Akkuş, eski eşi Gonca Derin'in evini basıp kızlarını kaçırmaya çalıştığı ve Gonca Derin'in kuzenini darp ettiği haberleri ile de gündeme gelmişti.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; geçtiğimiz akşam eşi Ebru Şallı ile görüntülenen Uğur Akkuş, "Olaylı gece ile ilgili neler söylemek istersiniz? Çocuğunuzu zorla aldığınız söyleniyor. Gonca Hanım'ın 'Uğur, beni de Ebru'yu da öldürecek.' açıklaması var. Konuşmayacak mısınız?" sorularıyla karşılaştı ve hepsini cevapsız bırakmayı tercih etti.

UĞUR AKKUŞ İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Uğur Akkuş daha önce bu iddialar ile ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştı: "Hakkımda yine asılsız bir takım iftiralar atılmış; kendi çocuklarımı kaçırdım diye. Bakmakla korumak, kollamak ilgi ve sevgi göstermekle sorumlu olduğum kendi çocuklarım, ara tatilde mahkeme kararı ile usulüyle pedagog eşliğinde aldırıp tatile çıkardım bütün karalama asılsız iftiralara artık inanmayın lütfen!"




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —