Tarih: 16.03.2023 20:12

How I Met Your Father 2. sezon 8. bölüm özeti ve incelemesi: Ödüllendirme

Facebook Twitter Linked-in

özet

Sophie uzaktaki bir görevden döner ve birisi araba kullanmayı öğrenmeyi önerdiğinde seyahatten şikayet eder. Valentina, kendisinin ve Sophie’nin öğrenci iznini üniversitede aldıklarını, ancak araba sürmenin çok tehlikeli ve anlamsız olduğuna karar verdiklerini söylüyor.

Charlie onlarla alay ettiğinde Ellen, evde bir berberle büyüdüğü ve bunu kendi başına yapmaktan çok korktuğu için nasıl tıraş olacağını bilmediğinden bahseder. Ellen’a karşılık verir ve Ellen’ın yüzleşemeyeceği kaba iş arkadaşı Rhonda’yı gündeme getirir.

Sid, bir bira içme konusundaki beceriksizliği gündeme gelince araya girmeye çalışır ve aklına bir fikir gelir. Kendisinin ve Jesse’nin, üniversitedeyken, bir görevi belirli bir süre içinde tamamlayabilirlerse kendilerini ödüllendirecekleri veya cezalandıracakları, ödül denen bir şey bulduklarını söylüyor.

Herkesin görevlerini tamamlayabilmesi için 48 saatlik bir son tarih belirler ve Ellen, ödülün tüm yataklarına katılabilecekleri bir grup pijama partisi olmasını önerir. Bir ceza olarak Sid, her birinin bar matı “damlamalarından” birer kare çekmeleri gerekeceğini söylüyor.

Jesse hepsine iyi şanslar diler ama Sophie ona amacının ne olduğunu sorar. Katılmayı tercih etmediğini söylüyor ama baskı yapıldığında hula günlerinde asla yapamadığı bir hula numarası olduğundan bahsediyor.

Hepsi başlangıçta görevlerinde sorun yaşarken, Valentina kendisininkini tamamen değiştirir. Sürücü kursunda göz testi yaptırırken iyi göremediğini ve gözlerine lens takmaktan çok korktuğunu itiraf ediyor.

Charlie antrenman için bacağını tıraş etmeye çalışır ama bir kesik olur ve Sid onu hastaneye götürür. Hastanede, güven oluşturmak için rastgele bir hastanın göğsünü tıraş eder ve sonunda görevini tamamlar.

Valentina’nın lenslerini takmaya çalıştığı yeri kutlamak için bara gittiler. Charlie, başarısını kutlamayı önerir ve serinlemek için bir şeye ihtiyacı olana kadar Sid’in içeceğine biber eklemeye devam eder.

Charlie önüne bir bira koyar ve Sid onu içer. Charlie gidişattan memnundur ve Valentina’ya yardım etmeye karar verir ama parmak uçlarındaki biber onun gözlerini yakar. Hastaneye kaldırılır, ancak deneyim onu ​​güçlendirir ve daha sonra kontakları takmayı başarır.

Sophie sürücü kursuna gidiyor ama sola dönmesi gerektiğinde çıldırıyor ve eğitmen kalp krizi geçirince başka bir öğrenci onları hastaneye götürüyor. Jesse ve Ellen, Rhonda ortaya çıktığında Rhonda ile yüzleşmek için pratik yapabilmek için ofisine giderler.

Yılanını beslemek için geldiğini söylüyor ama yılan serbest kalıyor ve Charlie’yi ısırıyor. Şans eseri, Rhonda zehir keselerini çıkardı, ancak Ellen sonunda Rhonda’ya aklından bir parça verdikten sonra Charlie hala hastanede kalıyor.

Jesse, hastanede Sophie’yi görür ve ona araba kullanmayı öğrenmesine yardım edeceğini söyler. Sakince ona talimat verir ve hedefini tamamlar, böylece geriye kalan tek kişi Jesse olur.

Sophie’ye bunun daha çok psikolojik bir şey olduğunu çünkü en son denediğinde annesinin pul pul döküldüğünü ve ailesinden onu destekleyen kimse olmadığını itiraf ediyor.

Bara geri dönerler ve Sophie artık tüm arkadaşlarının burada olduğunu ve kesinlikle yapabileceğini söyler. Jessie başarılı bir şekilde numarayı yapıyor ama son teslim tarihini 10 dakika geçiyorlar. Sonunda damlamaların çekimleri yapılır ve toplu olarak bakteriyel menenjit olur.

Gözden geçirmek




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —