Tarih: 03.01.2023 14:15

Nilperi Şahinkaya 2023’e bomba gibi giriyor! Paylaşımı sosyal medyayı salladı

Facebook Twitter Linked-in

Nilperi Şahinkaya’dan Reklam Kokan Hareketler 

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Nilperi Şahinkaya, kişisel Instagram hesabından paylaşım yapmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu reklam pozlarını sosyal medyadan paylaşırken “İzninizle yeni yıla takılarımla bomba gibi giriş yapıyorum” notunu düştü. Güzel oyuncu paylaşımlarında kullandığı takıların tasarımcısını da paylaşımına etiketlemeyi unutmadı. Geçtiğimiz aylarda Şahmeran dizisinin çekimleri sebebiyle Adana’da bulunan Burak Deniz ile yaşadığı tartışmayla gündem olan Nilperi Şahinkaya açtığı davayla dikkat çekti.

Burak Deniz’e Dava Açtı

Adana’da heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ve arkadaşlarıyla bir otelin lobisinde oturan Nilperi Şahinkaya, oyuncu Burak Deniz’in rahatsız edici hareketlerine maruz kaldı. Ünlü çift, aşırı alkollü olduğu iddia edilen Burak Deniz’e tehdit, hakaret, kasten yaralama, huzur ve sükun bozma gibi suçlardan dava açtı. Olay hakkında özür dileyen Burak Deniz’e rağmen davalarını geri çekmeyen Nilperi Şahinkaya “Savcı atandı, süreç devam ediyor. Uzun zaman olduğu için insanlar ‘Geri adım mı attınız?’ diye soruyor ama öyle bir şey yok.” açıklamasında bulundu. Güzel oyuncunun davasından dönmediği ve işi sonuna kadar götüreceğini söylemesi hayranlarının da beğenisini topladı.

“Kişisel Birçok Sorun Var”

Oyuncu Burak Deniz’in aşırı alkollü olduğu ve istenmeyen olaylar yüzünden özür dilediği hatırlatılan Şahinkaya durumun farklı olduğunu söyledi. Güzel oyuncu özür dilemelik bir durum da olmadığını belirtirken, “Kimsenin de barışma için vesile olmasına gerek yok. Kişisel birçok sorun var. Bu özre ikna olmamak için çok sebebim var ancak açıklayamam.” ifadelerini kullandı. Bu demeciyle Nilperi Şahinkaya’nın söz konusu olayda bazı gizli durumlar olduğunu ima etmesi dikkat çekti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —