Tarih: 26.11.2022 19:21

Last Pirate Apk Para Hilesi Mod 1.6.2 indir

Facebook Twitter Linked-in

Last Pirate Apk Para Hilesi Mod 1.6.2 indir

Dışarıda mobil cihazlar için birçok hayatta kalma oyunu var. Ama bir adada korsan olduğunuz bir oyunu oynamayı denediniz mi? Aradığınız oyun sitemizde olabilir. Muhtemelen yapmadın, değil mi? Last Pirate’de amaç adanın etrafındaki değişik görevleri tamamlayarak hayatta kalmaktır. Balık tutmaktan sal inşa etmeye ve yırtıcı hayvanlarla savaşmaya kadar birçok güçlük sizi bekliyor. Last Pirate Apk indirin reklamsız ve sınırsız para hilesinin keyfini çıkartın.

Bu simülasyon oyununda korsan ekibiniz bir adada karaya çıktı. Tek problem şu an yalnız olman. Peki, bu durumda ne yaparsınız? Aklında olması ihtiyaç duyulan ilk şey hayatta kalmak. Bu, barınak, yiyecek ve suyu güvence altına almanın bir yolunu bulmanız gerektiği anlamına gelir. Ancak bu oyunda deniz can alıcıları şeklinde etrafta dolaşan tehlikeli yaratıklar var. Kendinizi bir korsana yakışan destansı bir maceraya hazırlayın!

Ark, Last Day on Earth ve benzeri popüler hayatta kalma oyunlarını asla oynadınız mı? Bu oyunlar popülerdir sadece bu yazının ana mevzusu olan Last Pirate Apk ile eşleşmiyorlar. Şu anda 10 milyon şahıs tarafınca oynanan RetroStyle Games UA’nın bu hayatta kalma simülasyon oyunu, basit bir hayatta kalma mobil oyunu değil.

Yeni başlayanlar için, bir adada tek başına bir korsan kaptanı oynayacaksın. Henüz mürettebatınızı bulma ümidi olmadan, mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmalısınız. Nihai hedef, mürettebat arkadaşlarınızla tekrardan bir araya gelmek ve adadan çıkmak için korsan gemisini tekrardan inşa etmek olacaktır. Ama şimdilik, bundan fazlaca uzaktasın. Bu nedenle, ilkin eşya ve yiyecek toplamak şeklinde rahat şeyleri yapmalısınız. Ancak yol süresince Godzilla, ayılar ve hatta zombiler şeklinde kuvvetli canavarlarla karşılaşacaksınız! Farklı zırhlar ve silahlar toplayın, böylece onlarla savaşabilir ve kendinizi savunabilirsiniz. Ancak anında ölmemek için sağlığınıza ve açlığınıza bir göz atmayı ihmal etmeyin.

Last Pirate’de şimdilik adadaki son korsan sensin. Daha sonrasında domuz öldürme, eşya bulma vb. şeklinde çeşitli şeyler yaparak hayatta kalmanız gerekecek. Merak ediyorsanız, işte bu oyunda bekleyebileceğiniz şeyler.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —