Tarih: 08.01.2023 18:28

Fenerbahçe-Galatasaray maçı şifresiz canlı izle | Fenerbahçe-Galatasaray maçı BeIN Sports HD1 canlı yayın izle linki

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig'de heyecan sürüyor. Bu kapsamda 18.haftada derbi heyecanı yaşanıyor. Fenerbahçe ile Galatasaray, zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya geliyor. Maçı canlı olarak izlemek isteyenler için Fenerbahçe-Galatasaray maçı şifresiz canlı izle | Fenerbahçe-Galatasaray maçı BeIN Sports HD1 canlı yayın izle linki haberimizde...

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLE

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi maçı 8 Ocak 2022 Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Stadyumu'nda oynanıyor. Saat 19.00'da başlayan maçı hakem Halil Umut Meler yönetiyor. Meler'in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ile Süleyman Özay yapıyor. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Abdulkadir Bitigen görev yapıyor. VAR'da ise Alper Ulusoy var.

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLE.

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI BEIN SPORTS HD1 CANLI YAYIN İZLE LİNKİ

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi maçı BeIN Sports HD 1 kanalından canlı olarak ekrana geliyor. Mücadeleyi izleyeceğiniz Bein Sports 1, Digiturk 77, Kablo TV 232 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI BEIN SPORTS HD1 CANLI YAYIN İZLE LİNKİ

FENERBAHÇE - GALATASARAY İLK 11

Fenerbahçe: Altay - Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Atilla Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Osayi Samuel, Arao, Crespo, Rossi, King ve Batshuayi.

Haberin Devamı

Galatasaray: Muslera, Boey, Abdülkerim Bardakcı, Nelsson, Leo Dubois, , Sergio Oliviera, Berkan Kutlu, Rashica, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —