Tarih: 15.12.2023 21:12

Kızılcık Şerbeti yeni (son) bölüm izle kesintisiz, canlı, tek parça! Kızılcık Şerbeti 43. bölüm izle full!

Facebook Twitter Linked-in

Kızılcık Şerbeti'nde geçtiğimiz hafta Doğa, Fatih'in ilgisinin taktik mi yoksa gerçek mi olduğunu çözmeye çalışırken Fatih artık pes ettiğini ve her isteğini kabul edeceğini açıkladı. Bölümün final sahnesinde ise Abdullah'ın hamlesi izleyenleri şoke etti. Alev'in evine giden Abdullah'ın "Evlenme, ben boşanacağım" sözleri final sahnesine damga vurdu. Bu hafta ise Pembe ilk şoku atlattıktan sonra çocuk alıp karşı atağa geçecektir.

KIZILCIK ŞERBETİ 43. BÖLÜM İZLE!

DİZİDE BU HAFTA NELER OLUYOR?

Alev ve Abdullah'ın bir gece ortadan kaybolması ve sonrasında ilişkilerini deklare aileye de bomba gibi düşer. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Durumdan en çok etkilenen elbette ki Pembe'dir. İlk şoku atlattıktan sonra çocuklarını da yanına alıp karşı atağa geçecektir. Bu süreçte en büyük hasmının Doğa olduğunu net bir şekilde ortaya koyacaktır.

Sönmez ise en az Pembe kadar kızına kızgın ve kırgındır.

Annesinin bu tavrını gören Kıvılcım her ne kadar onun gibi düşünüyorsa da ortamı yumuşatma çabası içine mecburen girer.

Nilay'ın canlı yayına bağlanarak olayı konuşması, kimilerini mutlu edecek, kimilerinin gerilmesine neden olacak, ancak böylece olayı duymayan kalmayacaktır.

Abdullah ve Alev arkalarında bıraktıkları enkazın farkında olsalar da aşklarını doyasıya yaşamaya kararlıdırlar.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kızılcık Şerbeti'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde; Ertuğrul'la yeni kurduğu dernek için çalışan Kıvılcım eve gelen posta ile yıkıldı. Ömer'le düğün günü fotoğraflarını çerçevelettirdiğini hatırlayan Kıvılcım gözyaşlarına boğuldu. Hastalığının zorlu dönemlerini yaşayan Ömer ise ikiz kardeşi Bekir ile olan dertleşmelerinin hayal ürünü olduğunu anladı ve doktora gitti. Doktor, tek çarenin ameliyat olduğunu söyleyerek kararı Ömer'e bıraktı. Doğa, Fatih'in ilgisinin taktik mi yoksa gerçek mi olduğunu çözmeye çalışırken Fatih artık pes ettiğini ve her isteğini kabul edeceğini açıkladı. Heyecan dolu bölümde Fatih'in bu itirafı üzerine Doğa yeniden evlenmek istediğini dile getirdi. Abdullah'a olan duygularının önüne geçmek isteyen Alev, Rüzgar'la konuşarak nikah gününü yakın tarihe aldı. Bölümün final sahnesinde ise Abdullah'ın hamlesi izleyenleri şoke etti. Alev'in evine giden Abdullah'ın "Evlenme, ben boşanacağım" sözleri final sahnesine damga vurdu.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —