Tarih: 25.03.2023 21:41

Fedakar 3. Bölüm İzle! 4. Bölüm Fragman

Facebook Twitter Linked-in

Kanal 7 ekranlarının yeni dizisi Fedakar 19 Mart Pazar günü yayınlanan üçüncü bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Fedakar hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Yapımcısı Süreç Film olan diziyi Mehmet Uyar yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Özgür Pak oturuyor. Çok etkileyici bir hikayesi olan Fedakar’da başlıca rolleri Berkay Veli, Aybüke Yılmaz, Doğaç Meriçliler, Mihriban Er ve Kahraman Sivri başlıca rolleri paylaşıyor.

Fedakar Dizisi 3. Bölüm İzle

Dizinin 3. bölümü yayınlandı. 4. Bölüm fragmanı da paylaşıldı. İşte diziyi tek parça, full ve kesintisiz bir şekilde izleyebileceğiniz link ve yeni bölüm fragmanı.

Fedakar 3. Bölüm İzle

Fedakar 4. Bölüm Fragmanı

Fedakar Dizisi 4. Bölüm Fragmanı (26 Mart Pazar)

Fedakar yeni bölüm fragman izle.

Yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an yazımıza eklenecektir.

Fedakar Konusu

Kanal 7 ekranlarının yepyeni dizisi Fedakar, intikamın aşka dönüşünü anlatan heyecan dolu öyküsüyle hafta sonlarının yıldızı olmaya geliyor. Çocuk yaşta annesiz kalan Elif ve zengin bir ailenin tek veliahdı Tarık’ın bir kurşunla değişen hayatı Fedakar ile izleyici karşısına çıkıyor.


Kardeşinin katilinden intikam almak isteyen Tarık ve hayattaki tek tutunacak dalının katil olması gerçeğiyle yüzleşemeyen Elif’in sürükleyici öyküsü Fedakar ile izleyicisiyle buluşuyor. Annesini çocuk yaşta kaybeden Elif, kardeşleri Sefer ve Narin’e kol kanat geren fedakar bir abladır. Elif zorluklarla dolu bir hayat sürerken küçük kardeşi Narin’i kaybeder ve yanında sadece Sefer kalır. İki kardeş birbirine tutunurken Elif, hiç beklemediği bir anda kardeşi Sefer’in katil olduğu iddiasıyla yıkılır. Türkiye’nin sayılı şirketlerinden Karaca Holding’in tek veliahdı Tarık’ın mutlu ve huzurlu hayatı, canı gibi sevdiği ablasının öldürülmesiyle bir anda değişir. Tarık, ablası Yeşim’i, Sefer’in öldürdüğünü düşündüğünden kayıplara karışan Sefer’i yakalamak için Elif’i kaçırıp tutsak eder. Tarık ablasının intikamını almak için yemin ederken hiç beklenmeyen bir anda Elif ve Tarık imkansız bir aşka yelken açar.


Zaman, aşılması imkansız olan engelleri ortadan kaldırmaya yardım edecek mi? Aşkın gücü, kardeş acısını unutmaya yetecek mi? Elif’in merhameti Tarık’ın yaralarını sarabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası Fedakar ile Kanal 7 ekranlarında cevap bulacak.


Bir kurşunla değişen hayatların iyileşme çabası hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Fedakar Oyuncuları İsimleri

Aybüke Yılmaz, Berkay Veli, Ceren Yavuz, Mihriban Er, Yiğit Eser, Kahraman Sivri, Özgür Yelaldı, Cihangir Köse, Doğaç Meriçliler, Eda Karagedik, Ejder Özkarslıgil, Alessa Demircan, Güneş Ebrar, Emek Büyükçelik, İhsan Gül, Ceren Korkmaz, Batuhan Hantal, Hayal Garip, Beste Kaptanoğlu

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —