Tarih: 01.01.2016 00:00

Oğuzhan Uğur'dan Acı Haber! Ekibine Ulaşıldı!

Facebook Twitter Linked-in

Tüm Türkiye illerinden üzen Kahramanmaraş depremi Herkesin içine büyük bir korku saldı. Art arda meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetinde oluşan depremler birçok binayı tuzla buz etti. Binden fazla insan hayatını kaybetti. Hala birçok Yaralı enkaz altından çıkarılmaya devam ediyor. Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamayla herkesin yüreğini dağladı. İşte ayrıntıları...


Dün sabaha karşı meydana gelen iki büyük deprem tüm Türkiye'yi etkisi altına aldı. Kahramanmaraş merkez üssü olan deprem, Hatay, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Adana ve Diyarbakır bölgelerini de ciddi şekilde etkiledi. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Oğuzhan Uğur'dan acı bir paylaşım geldi.

Yaşamış olduğu kötü olayı twitter hesabında açıklayan Oğuzhan Uğur, şunları dile getirdi:

"Elbistan'da, küçük bebeği ile göçük altında kalmış bir anne. Ekibime ulaşıyor. Ekibimden Ceren yetkililere ulaşmaya çalışırken bir yandan da kadını konuşarak sakinleştirmeyi deniyor. Yardım bir türlü ulaşmıyor... Kadın az evvel tekrar aramış. Bebeği donarak ölmüş... Yardım halen yok... Ceren ağlamaktan onuşamıyor ama işini yapmaya devam ediyor... Bu millet seni ve bu olanları asla unutmaz Ceren. Kahrolacağız ama pes etmeyeceğiz! Diğer bebekler için ayakta kalacağız!"




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —