Tarih: 04.04.2023 22:32

Üç Kız Kardeş 44. Bölüm Full İzle ! Kanal D Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm İzle ! Üç Kız Kardeş son bölüm izle

Facebook Twitter Linked-in

Kanal D'nin dizisi Üç Kız Kardeş'in 44. bölümü Kahramanmaraş depremi ardından ertelenmişti. Kanal D yayın akışında bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacağı bilgisi paylaşıldı. Kanal D'de 4 Nisan gününde de yayınlandı. İşte Üç Kız Kardeş 44. bölüm izle linki...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 43. BÖLÜM KONUSU

Rüçhan’ın, en büyük düşmanı olarak gördüğü Türkan’a sığınmasıyla birlikte herkesin hayatında yeni bir dönem başlar. Annesinin evden kovulduğunu öğrenen Somer, Özer’in yıllardır bu fırsatı beklediğini düşünerek onunla sert bir şekilde yüzleşir. Nesrin, Rüçhan tarafından görüntüleri polise vermekle suçlanmaya devam ederken, üzerine bir de karşısında Somer’i bulur. Somer de tıpkı annesi gibi bu konuda Nesrin’i suçlamaktadır. Nesrin ise masumiyeti konusunda kendini Türkan’a bile inandıramaz.

Derya, Mustafa’yla ayrılıklarının arkasında Sevilay’ın olduğunu düşünerek yüzleşmek için soluğu onun kapısında alır. Ancak oğlunu kaybetmekten çok korkan Sevilay’ın gözünü ne kadar kararttığından haberi yoktur. Somer’in Nesrin’e olan öfkesi, Türkan’la da aralarının iyice açılmasına sebep olur. Fakat Türkan, artık Somer’i kaybetmek istemediğini kesin bir şekilde anlamıştır ve bu sefer de kendisi barışmak için elinden gelen çabayı gösterir. Somer ise annesinin yaşadıklarından sonra, Türkan’a karşı kapıları aralanması çok zor bir şekilde kapatır. Ancak Rüçhan’ın Türkan’a yapacağı sürpriz bir teklif, her şeyin gidişatını değiştirebilecek niteliktedir.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Mert Özcan, Ece Baliç yer alıyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM İZLE

Kanal D'de 4 Nisan Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 44. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 44. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —