Tarih: 05.02.2023 01:09

Gönül Dağı 85. Bölüm Full İzle! TRT 1 Gönül Dağı son bölüm izle! Gönül Dağı Yeni Bölüm Tek Parça izle

Facebook Twitter Linked-in

Gönül Dağı dizisinin merakla beklenen 85. bölümü 4 Şubat 2023 günü TRT 1 ekranlarındaydı. Yeni bölümü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte TRT1 Gönül Dağı 85. bölüm izle linki... Dizi izle...

Dizi haberleri...

GÖNÜL DAĞI 84. BÖLÜMDE NE OLDU?

Halime, ameliyat sonrası evine döner. Yasemin'in Taner'den bir isteği olur. Taner bu istek karşısında ne yapacaktır? Sefer, Erkan'da olan bir takım değişiklikleri fark eder. Erkan ile aralarında olanları Zahide'ye belli etmemeye çalışırken yardımına Selma Öğretmen koşar. Selma, Erkan için yapılacak bir şeyler olduğunu düşünerek Taner'in yanına gider.

Fazıl'ın kayıp olduğu haberini öğrenen Selma, Taner ile birlikte aramaya çıkar. İkili Fazıl'ı bulabilecek midir? Psikoloğa gitmeye devam eden Muammer, doktorun kendisiyle ilgili teşhislerini duyunca şaşırır. Muammer, oğluyla olan sorunlarının aslında başka bir sebepten kaynaklandığını öğrenmiştir. Muammer ne yapacaktır?

Ramazan, kartvizit işlerine devam ederken, Gedelli ile ilgili bir işin artık yapılamayacağını öğrenir. İşi devralmaya karar veren Ramazan'ın yeni macerası ne olacaktır?

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı yapıyor. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

Gönül Dağı 85. Bölüm izle trtizle

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM İZLE

Gönül Dağı dizisinin 4 Şubat günü yayınlanan 85. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

GÖNÜL DAĞI 85. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —