Tarih: 20.02.2023 15:54

Müge Anlı stüdyolarında flaş olay... Müge Anlı programa başladı, izleyici şoku yaşadı!

Facebook Twitter Linked-in

Ekranların en çok izlenen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert ekranlara döndü ama seyircisini gözyaşlarına boğdu. Depreme Antakya'da yakalanan Necati Bey, 7. günde enkaz altından çıkarılmış ve ilk isteği Müge Anlı'nın çorbası olmuştu. Müge Anlı ile Necati Bey bugün canlı yayında buluştu. İkilinin diyalogları ekran başındakileri de gözyaşlarına boğdu. İşte ayrıntıları...

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında duygusal anlar yaşandı. Kahramanmaraş'taki iki büyük depremde enkaz altından çıkarılan Necati Bey, eşini, 9 torununu, bir oğlunu, iki gelini kaybetti.

Enkazdan çıkınca Müge Anlı'nın çorbasını isteyen Necati Bey bugünkü canlı yayına katıldı. Necati Bey'in sözleri karşısında Müge Anlı epey zor anlar yaşadı. Ağlamamak için kendini zor tutan usta gazeteci daha fazla dayanamadı.

7 gün enkaz altında kalan Necati Bey 3 gün hiçbir şey yemediğini 3. günün sonunda da idrarını içerek hayatta kaldığını söyledi. Enkazdayken çok soğuk olduğunu söyleyen Necati Bey anlattıklarıyla yürekleri dağladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —