Tarih: 09.09.2023 17:41

Teşkilat Neslihan kimdir? TRT 1 Teşkilat dizisi Neslihan kimdir? Gerçek adı ne? Aybüke Pusat oynadığı diziler ve filmler

Facebook Twitter Linked-in

Teşkilat dizisi Neslihan kimdir gerçek adı ne? TRT 1'in Teşkilat dizisinin oyuncuları arasında Neslihan karakteri çok merak ediliyor. Teşkilat dizisinde Neslihan rolünde kim oynuyor? Teşkilat dizisi oyuncuları arasında Neslihan rolünü kim oynuyor? Aybüke Pusat kimdir, nereli, sevgilisi kim? Aybüke Pusat oynadığı diziler, Aybüke Pusat instagram hesabı, Aybüke Pusat boyu ve kilosu, Aybüke Pusat hakkında merak edilenler:

Teşkilat dizisi Neslihan kimdir? Teşkilat dizisi Neslihan gerçek adı ne?

teskilat-neslihan-kimdir-aybuke-pusat

TRT 1'in Teşkilat dizisinin oyuncuları çok merak ediliyor. Teşkilat dizisinde Neslihan rolünde kim oynuyor? Teşkilat dizisi Neslihan kim diye çok araştırılıyor. Teşkilat dizisi Neslihan gerçek adı ne? Dilerseniz TRT 1'in Teşkilat dizisindeki Neslihan karakterine yakından bakalım:

Teşkilat dizisi Neslihan kimdir?

TRT 1'in Teşkilat dizisinin oyuncuları çok merak ediliyor. Teşkilat dizisinde Neslihan rolünde Aybüke Pusat karşımıza çıkıyor. Teşkilat dizisi oyuncuları listesindeki Aybüke Pusat, Neslihan rolünü oynuyor.

Teşkilat Neslihan kimdir? Teşkilat dizisinde Neslihan karakterini kim oynuyor?

Teşkilat dizisi, Deniz Baysal'ın ayrılmasının ardından yeni bir oyuncuyla daha da güçleniyor. Yapımcılar uzun süren arayışların ardından Aybüke Pusat ile anlaştı. Yeni başrol oyuncusu olarak Aybüke'nin yetenekleri ve farklı enerjisi, diziye taze bir soluk getirecek. Hayranlarını şaşırtacak ve etkileyecek performansıyla Teşkilat'a büyük katkı sağlayacağına hiç şüphe yok.

Neslihan karakteri kardeşi ve nişanlısı ile diziye dahil oluyor. Ceyhun Mengiroğlu, Neslihan'ın kardeşi Cihangir'in rolünü başarıyla canlandıracak. Aynı şekilde, Neslihan'ın nişanlısı Gökhan karakterine ise İlker Kızmaz hayat verecek.

Aybüke Pusat kaç yaşında? Aybüke Pusat doğum tarihi

Teşkilat dizisi Neslihan rolünü oynayan Aybüke Pusat 28 yaşında. Oyuncu Aybüke Pusat 1995 yılında Ankara’da doğdu.

Aybüke Pusat nereli

Teşkilat dizisi Neslihan karakterini canlandıran Aybüke Pusat nereli diye çok merak ediliyor. Oyuncu Aybüke Pusat Ankara'da doğdu.

Aybüke Pusat sevgilisi kim?

aybuke-pusat-sevgilisi-kimdir-furdan-andic

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç, 2019 yılından bu yana birlikte olan bir çift olarak biliniyor. İlişkileri boyunca sosyal medyadan uzak durmayı tercih ederek özel hayatlarını korumayı başardılar. Ancak bu yılın Haziran ayında, Aybüke Pusat ilk kez sevgilisi Furkan Andıç ile sosyal medyada fotoğraf paylaştı.

Aybüke Pusat boyu kaç cm?

Güzelliği ile dikkat çeken oyuncunun boyu da oldukça merak ediliyor. Aybüke Pusat'ın boyu 173 cm olarak bilinmektedir.

Aybüke Pusat oynadığı diziler ve filmler

Kendisi, Medcezir dizisindeki Elif Denizer karakteriyle televizyon sektörüne adım atan bir oyuncudur. Ardından, O Hayat Benim ve Familya dizilerinde önemli roller üstlenmiştir. 2017-2018 yılları arasında ise Söz dizisinde rol almıştır.

Aybüke Pusat, son yıllarda Türk televizyon dizilerinde üstün performansıyla dikkat çeken bir oyuncu haline gelmiştir. Şahin Tepesi, Her Yerde Sen, 50m2, Hayaller ve Hayatlar, Alef: Mal-i Hülya ve Sıfırıncı Gün gibi başarılı yapımlarda önemli roller üstlenmiştir. Sahne aldığı her projede kendine özgü bir tarzla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

2014-2015 Medcezir / Elif Denizer

2015 / Beş Kardeş / Zeynep

2014-2016 O Hayat Benim

2016 Familya / Su Beyoğlu

2017-2018 Söz / Bahar Kutlu

2018 Şahin Tepesi / Verda Özden

2019 Her Yerde Sen / Selin Sever

2022-2023 Sıfırıncı Gün / Nisan

2023 Teşkilat / Neslihan

Aybüke Pusat instagram hesabı

@aybukepusat




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —