Tarih: 07.01.2023 15:19

Seçimler ne zaman? 2023 seçimleri hangi ay yapılacak?

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için kritik tarih merak konusu oldu. 2018 yılında gerçekleştirilen son seçinin ardından yeni tarih aylar önce belli olmuştu. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "20 yılımızı geride bırakırken ülkemizi yeni yatırımlarla, yeni projelerle Türkiye Yüzyılı'na hazırlıyoruz. Önümüzde 5 ayımız var. 5 ayda durmak yok" açıklamasında bulundu.

2023 SEÇİMLERİ NE ZAMAN?

2023 seçimleri , 18 Haziran 2023 tarihinde yapılacak. Seçimlerin erkene alınıp alınmayacağı konuşulurken konuya dair resmi bir açıklama henüz gelmedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI

Sizlerle birlikte tüm milletimizin büyük umutlar ve heyecanlarla girdiği 2023 yılı inşallah hayırlara vesile olacaktır. Kuruluşumuzun 21,5 yılını ve iktidarımızın 20 yılını geride bıraktığımız şu günlerde yeni bir imtihanın da eşiğindeyiz. Mevsim şartlarını dikkate alarak belki birazcık öne çekerek tarihini güncelleyeceğimiz 2023 seçimlerinin önemini en iyi sizler biliyorsunuz. Milletin kurduğu, iktidara getirdiği ve her mücadelesinde yanında yer aldığı bir siyasi teşekkül olarak tarif ettiğimiz AK Parti'nin bu imtihanı da başarıyla geçmesini sağlamak öncelikle bizlerin, buradaki heyetin sorumluluğundadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —