Tarih: 18.12.2022 09:44

Camdaki Kız Cana Öldü Mü? Camdaki Kız Dizisinin Cana’sı Hande Ataizi Ayrıldı Mı? Hande Ataizi Kimdir, Kaç Yaşındadır, Aslen Nerelidir, Nasıl Ünlü Oldu!

Facebook Twitter Linked-in

Kanal D ekranlarının fenomen yapımlarından biri olan Camdaki Kız dizisinde bu hafta itibariyle işler karışmaya başladı. Son birkaç haftadır Camdaki Kız dizisinde Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi’nin diziden çıkacağı konuşulurken; Cana karakterinin bitip bitmeyeceği bu hafta belli oldu. Camdaki Kız dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında yer alan ipucu, sosyal medyanın gündemine şimdiden oturdu. Peki, Camdaki Kız Cana öldü mü? Camdaki Kız dizisinin Cana’sı Hande Ataizi kimdir, kaç yaşındadır? Hande Ataizi nerelidir? İşte, detaylar…

Bu sene üçüncü sezonuna başlamış olan Camdaki Kız dizisi, her sezonunda olduğu gibi bu sezonunda da beklediği ilgiyi yakaladı. Temelde Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan’ın hikayesini anlatan Camdaki Kız dizisinde hikayenin artık Nalan üzerine odaklanacağı biliniyordu. Bu nedenle bir süredir dizide Nalan’ı eşi olan Sedat’ın sevgilisine hayat veren Hande Ataizi’nin canlandırdığı Cana karakterinin bitirileceği konuşulmaya başlamıştı. Camdaki Kız dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Sedat'ın ağladığı ve ‘Onları kaybettik’ dediği sahne şimdiden sosyal medyanın gündemine oturdu!

Sedat’ın sahnesi üzerine akıllara Hande Ataizi’nin canlandırdığı Cana karakteri ve karnındaki bebeği gelirken, Hande Ataizi’nin kim olduğu da merak edilmeye başlandı.  2 Eylül 1973 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Hande Ataizi, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 1996 yılında ‘Mum Kokulu Kadınlar’ filmiyle ünlenen ve bu filmi ile ödül alan Hande Ataizi, pek çok dizi ve filmde oynasa da hafızalara asıl Cem Davran ile oynadığı Ruhsar isimli dizi ile kazındı. Şimdilerde Camdaki Kız dizisinden ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Hande Ataizi’nin akıbeti de belli oldu!

Ruhsar dizisinde yakaladıkları uyumun ardından Cem Davran ile birlikte pek çok dizi, film ve şov programı projesinde yer alan Hande Ataizi, tek başına da sunuculuk yaptı. TNT’de yayınlanan Dest-i İzdivaç da dahil olmak üzere pek çok programı sunan Hande Ataizi, bir dönem ‘Benzemez Kimse Sana’ adlı yarışmanın jüri üyeliği koltuğunda da oturdu. Setlerin ve tiyatro sahnelerinin tanınan simalarından biri olan Hande Ataizi’nin Camdaki Kız dizisinden önümüzdeki iki hafta içerisinde ayrılacağına kesin gözüyle bakılsa da henüz ünlü oyuncudan konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —